15 år som huseier

I dag er det 15 år siden jeg tok over huset vi bor i. Det var noen år før Eileif kom inn i bildet, så jeg kjøpte huset alene, og det var både skummelt og spennende og utrolig stas! Her er et par bilder av prospektet:

De største forandringene ute er taket og at huset er litt mer slitent nå, men det kommer av at vi ikke har hatt økonomi til å gjøre mer enn taket. Og så var hagen veldig mye mer velstelt da enn nå 😉
Inne er det bare møbleringen som er annerledes (logisk, siden bildene er tatt da forrige eier bodde her), ellers er det jaggu helt likt på disse 4 bildene.

Og det at jeg nå har bodd her i 15 år betyr at dette er det stedet jeg har bodd lengst. 14 år i Oslo, 6 år i Tistedal, 4 år i Aremark, 3 år i Halden sentrum, 4 år på hytta og nå 15 år i Enningdalen (okay, det blir 46, så det mangler 1 år i regnestykket, men jeg bodde litt mer enn nøyaktig hele år på hvert sted, så jeg har ikke glemt noe).

Nå gjelder det å få betalt ned et godt stykke på huslånet igjen, så vi nok en gang kan ta opp nytt lån og få gjort mer utvendig her. Men selv om det er mye å gjøre og det koster masse penger, så er jeg barnslig stolt over å ha eid hus i 15 år!

10 Comments