2. adventsevent 2019

I går tok Eileif, Nairo og jeg oss en kjøretur og fant 15 cacher. Det ble ikke tatt ett eneste bilde, derfor ikke noe eget blogginnlegg om det.

I dag er det jo 2. advent, og dermed tid for event igjen. Denne gangen var det på Kruseter, så jeg dro litt tidlig og stoppet innom en av årets julecacher på vei til eventet. Vel fremme på eventplassen var allerede EO på plass i en fryktelig vind, må gi stjerne i boka til han for at han i det hele tatt fikk fyr på veden i grillpanna.

Det var ikke mange som dukket opp i dag, men det gjør jo ingenting. Hovedsaken er jo at vi som er der har det koselig, og det hadde vi. I dag som forrige søndag var det ei Schäferjente som sto for underholdningen:

Det var også en muggler-Schäfer der, det er den utydelige hunden dere ser i bakgrunnen :p

Som sagt, fyr i grillpanna:

Ivrige eventdeltakere:

Pluss Team Thoresen og meg da. Trivelig var det så absolutt, selv om vinden var fryktelig kald.

På vei hjem stoppet jeg innom Rema i Tistedal for å se etter årets kalkun til julaften. De hadde ikke det merket jeg ville ha, men de hadde en fin måne over Femsjøen:

Årets kalkun ble funnet på Rema på Risum, men ei som jobber der måtte inn på fryselageret for å finne riktig størrelse til meg. Får ikke en 6 kilos kalkun inn i vår stekeovn, men de hadde heldigvis en på under 5 kg, og da er middagen reddet.

Om en uke er det adventsevent på Venås, det skal jeg også prøve å få med meg. Sees vi?

2 Comments

  • boerboelheidi

    Tidlig ute med maten du også, antar jeg ? Jeg har aldri vært så tidlig ferdig med å kjøpe inn hovedingrediensene til julemiddag osv som nå i år, veldig godt å være ferdig.

    • Kjersti

      Heidi: Vi prøver alltid å være det, men det er vanskelig å finne kalkun på under 5 kg. Ikke får jeg plass til stor kalkun i stekeovnen, og vi er jo bare 3, så det er begrensa hvor mye kalkun vi trenger. Men ja, å stresse rundt de siste dagene før julaften er ikke moro, så det er greit å være tidlig ute. Resten til julaften får man alltid tak i, og alt til nyttårsaften får man også alltid tak i, så nå stresser jeg ikke mer 🙂