20 smileys og en hel haug latter

20 smileys og en hel haug latter

Lisa og jeg ut på tur igjen, i dag var det en trail i Rokke som sto for tur. Pluss noen cacher til, det er jo alltid noen cacher til ;)

Nairo var med i dag, han trengte sårt å røre på seg og ikke minst komme bort fra hva det nå er som lukter så godt hjemme at hans favorittsyssel på kveldene er å ule. Har ikke fått bekreftet at det er løpetid i nabolaget, men hva ellers kan han ule for? Og slutte å spise for? Nåvel, tilbake til i dag :)

Lisa og jeg planlegger en langtur, men i dag visste vi at vi ikke hadde nok tid, så da ble det en kortere tur. Trailen “Langs Rokkeraet” er på 18 cacher i lettgått terreng, helt perfekt og akkurat det vi trengte i dag.

Det var ikke meldt regn, men det så jaggu utrygt ut:

Cachene lå som perler på en snor, og gode hint gjorde de veldig enkle å finne. Nøyaktig sånn jeg vil ha det! Så vi kunne konsentrere oss om å skravle, ta litt bilder:

skravle litt mer, og skravle enda litt mer. Såpass mye gikk skravla at hadde det ikke vært for pipingen i Lisas GPS når vi nærmet oss en cache, så hadde vi helt sikkert gått forbi flere av de ;)

Nairo synes ikke den første delen av turen var noe ok. Jeg hadde sjekket på forhånd at jakta var over akkurat i dette området, men ikke langt unna hørtes det smell, så nabolaget hadde fremdeles jakt. Men han klarte å sitte stille til tider, og det er ikke verst når man vil bort derfra:

Det beste med dette området var at det var flatt. Til tider var det også ganske åpent, og da kan man kose seg med å se langt:

Så kom vi inn i litt skog, med alt det kan innebære av ablegøyer og morsomheter ;)

Ved den siste cachen ble vi enige om å fortsette rett frem istedenfor å gå tilbake samme vei. Vi visste fra cachebeskrivelsen at vi da kunne komme ned på hovedveien igjen og så følge den tilbake til bilen. Vi var vel kanskje ikke klar over hvor langt det var… Men regnet holdt seg unna!

Det ble to funn til på meg, og etter 8,6 km var vi tilbake ved bilen. Litt mer slitne, men veldig fornøyde. En av cachene jeg tok i dag hadde Lisa tatt fra før. Men vi stoppet et par steder til så hun kunne ta cacher jeg allerede har logget. Så min fasit ble 20 cacher, Lisas ble 21. God uttelling på en vindfull lørdag! Og med tanke på at vi skravla fra før vi satt oss i bilen her hjemme og frem til Lisa lukket døren på sin bil når hun dro herfra, så har vi jaggu fått god uttelling på lattermuskulaturen også :D Vi er ekstremt gode på å begynne å fortelle noe for å få frem et poeng, men vi snakker oss bort underveis og aner til slutt ikke hvorfor vi fortalte akkurat dette. Og selv det skaper mye latter ;)

Nairo var også veldig fornøyd med dagen, han holdt på å sovne i bilen, og han har stort sett ligget rett ut siden vi kom hjem (bortsett fra når Eileif laget middag, da satt Nairo som den standhaftige tinnsoldaten han er og håpet at noe skulle komme hans vei). Nå gjenstår det å se om han har planer om å spise middagen han skal få om en liten stund, eller om han gir totalt blanke.

4 Replies to “20 smileys og en hel haug latter”

 1. Ser ut til at dere har hatt en morsom tur. Og du kommer stadig nærmere det runde tallet :)
  Nå er jeg spent på hvor den lange turen skal gå.

  1. Tove: En absolutt morsom tur! :D Bare 143 igjen til en ny milepæl, jeg vet allerede hvilken cache som blir nummer 2000 :) Du har jo bare 129 igjen!
   Vi har noen alternativer, men det kommer helt an på hvor jakta er ferdig. Og så må vi jo vente på en lørdag det passer for både Lisa og meg, som det også er oppholdsvær. Gidder ikke gå langtur i øs pøs.

 2. Noen cacher til ja, kjenner til den der :-)
  Kjenner til den med å gå forbi cacher også, selv mine egne cacher..
  Men altså, hvor lang er denne “lengre tur” :p Jeg synes nesten 9 km er bra langt jeg :D
  Koselig å få noen slike cacheturer så sent på året da.. nesten så jeg misunner deg ;-) Men nå blir det forhåpentligvis noen få til her i år også :-)

  1. Heidi: Lisa er mye flinkere til å spontancache enn hva jeg er, enkelt og greit fordi hun bruker mobilen i tillegg til GPS. Jeg tar meg ikke råd til å utvide mobildatamengden, derfor må alt planlegges. Og dermed blir det ingen spontancaching :)
   *ler* Mine egne har jeg til en viss grad kontroll på, bortsett fra den lengste trailen, der har jeg så og si ikke peiling :p
   Klager ikke på lengden i går altså! Men lengre tur anser jeg for å være over 1 mil. Og alle de 4 turene vi har på skal-gjøres-lista er på over 1 mil.
   Jeg ønsker meg så inderlig en mild vinter i år også! Vi hadde jo en fantastisk mild vinter i fjor, men jeg kom meg jo ikke ut på grunn av tenner og rygg. Blir det samme vær i år, skal jeg ut hele vinteren! :)
   Jeg springer inn og leser hos deg :D :D

Comments are closed.