8 typer på én dag

I går trodde jeg kanskje at jeg hadde tatt på meg mer enn jeg skulle klare, men jeg er sta og gir meg ikke så lett, så selv om det buttet imot og motivasjonen og innsatsviljen gikk i kjelleren et par ganger, så hadde jeg ikke lyst til å gi meg, jeg SKULLE klare 8 typer på én dag! 8 cachetyper, selvsagt 😉

Dagen startet med at jeg hentet Lisa, og vi kjørte videre til Strömstad. Det har vært Australia day suvenir denne helgen, og Lisa sto for event. En grei måte å starte 8 på én dag, og masse folk kom det også:

Enda flere eventdeltakere:

Ikke langt unna eventstedet lå det en tradisjonell cache som ingen fant. CO var på eventet, konstaterte at den var borte, og vi fikk logge LTF (Last To Find). Dermed var en uplanlagt tradisjonell i boks. 2 down, 6 to go!

Lisa manglet noen i en wherigo geoart i Sarpsborg. Disse skal arkiveres, så hun ville ta de 11 hun manglet før de ble borte, og jeg ble selvsagt med. Godt humør på oss begge:

Mange av disse cachene var fine, forseggjorte bokser:

Og innimellom var det fin utsikt:

I tillegg fikk Lisa klatret litt:

3 typer i boks, 5 igjen. Men nå var vi begge sultne, og det lå en sushisjappe like i nærheten. Vi var ikke vonde å be, noen av oss, og det angret vi ikke på. Nydelig mat!

Neste stopp var området rundt Hafslund hovedgård, og den første der var en tradisjonell. Så gikk vi over på en Earth, og jeg er veldig usikker på om vi har riktige svar på denne… Men jeg må jo bare håpe på det, og dermed var 4 forskjellige ferdige.

Den neste var en multi, og det var en veldig fin oppgave. Dessverre var alle helleristningene denne var knyttet til dekket over, så de fikk vi ikke sett. Men 5 typer var da unnagjort.

Mørket hadde overtatt, og vi fikk plutselig både vind, snø og isregn. Ikke like trivelig lenger, men vi kunne jo ikke gi opp nå!

På vei til neste nye cachetype stoppet vi innom Hafslund kirke, nok en tradisjonell:

Og så var det en Letterbox. Her slet vi litt, men etter en telefon til CO gikk alt så mye bedre, og vi kom oss videre i oppgaven:

Boksen her ble også funnet og logget, bare 2 typer igjen nå.

En virtuell måtte til pers, og dette var en nydelig paviljong!

Med litt snodig innstilling på kameraet, fikk jeg dette lune lyset på paviljongen og et flombelyst tre:

På vei til den siste cachetypen måtte vi bare stikke innom en av adventscachene fra 2017. En vanlig tradisjonell, men en på ingen måte vanlig boks. En veldig vakker og forseggjort boks!

Så var det en mystery, og dette var i tillegg en challenge. Vi slet litt med å finne stien i mørket, men vi fant frem, vi fant boksen, og så glad er jeg når jeg (forhåpentligvis) har fått logget 8 cachetyper på én dag, selv om vinden uler og det pisker i ansiktet:

Så kjørte jeg Lisa hjem, og på veien dit ble det en siste stopp på en nok en challengemystery som krevde at den skulle logges samme dag som man hadde vært på event. Litt koselig å starte dagen med et event og avslutte dagen med å logge en mystery som krever et event samme dag.

11 timer etter at jeg dro hjemmefra kunne jeg sliten og fornøyd slenge meg ned i sofaen. Nå bare gleder jeg meg til neste gang Project-GC oppdaterer seg for meg (nei, jeg er ikke betalende medlem), så jeg kan se all den nye statistikken og nye badges etter gårsdagens tur, som endte med totalt 22 funn.

4 Comments

 • boerboelheidi

  Så moro at du klarte det, gratulerer! 😀
  Tror nok ikke jeg kommer til å gå for noe slik, men det er sikkert morsomt når man først har klart det.
  Dere har ikke noe snø noe sted nei..
  Og jeg er betalende medlem på project-gc, lurer på hvorfor, jeg bruker det godt som aldri. Vet ikke hva som er forskjell på betalende og ikke betalende, det bør jeg nok sjekke..

  • Kjersti

   Heidi: Takk! Jeg er fremdeles ikke helt sikker på at vi får godkjent svarene på Earth’en, men jeg krysser fingrene 🙂
   For meg går dette bare på statistikk. Men siden jeg er så glad i statistikk, er det moro også 🙂
   *ler* Nei, ikke mer enn den snøfonnen jeg sender deg bilde av på Snap i ny og ne 😉
   Her kan du se hva du får ekstra hvis du betaler: https://project-gc.com/Home/Membership Det er nok mye der jeg kunne tenke meg, aller mest det at statistikken blir oppdatert daglig, men jeg klarer meg uten.