9 år med geocaching

I dag er det 9 år siden Eileif og jeg fant vår første cache, og det var denne:

Nei, dere ser den ikke på bildet, da 😉 Men siden vi ikke ante hva vi så etter, og siden GPS’en på mobilen nektet å bli med meg ut i terrenget, brukte vi relativt lang tid på å finne denne cachen, som egentlig er ganske så lett. Denne cachen har jeg i senere tid adoptert.

Vi fikk litt blod på tann, så vi dro umiddelbart videre til denne:

Eller, bildet er tatt på vei inn til cachen. Ganske så mye mer snø da enn vi har nå, og jeg husker vi måtte grave frem cachen. Denne cachen har jeg også i ettertid adoptert.

Vi klarte ikke dy oss, men dro ut igjen dagen etter. Da ble det denne:

En installasjon vi ikke fikk sett så mye av på grunn av snøen, men Eileif synes jo det er veldig interessant med rester fra krigens dager.

Vi tok også en cache her:

Hadde det ikke vært for alle trærne, kunne det sett ut som om vi var mye høyere oppe enn vi var. Men det er på et sted få kilometer over grensa her hjemmefra.

Og så tok vi denne:

Jupp, Elgåfossen. I skikkelig vinterskrud. Den har jeg også adoptert.

Det har jaggu blitt mange minneverdige stunder på disse 9 årene, men det er noe spesielt med de første uansett.

4 Comments

 • boerboelheidi

  Og slik er den om vinteren ?
  9 år siden du 😀 Og til sommeren er det 6 år siden du var med så jeg fant min første ? Jeg husker den godt altså, men husker nesten første nanoen bedre, og jeg er vel en av de som synes de er fantastiske ?

  • Kjersti

   Heidi: Regn og snø på vinteren gitt, kanskje jeg bare skal ta med folk bort der på vinteren? :p Nå har jeg ikke vært der siden eventet mitt i oktober, så jeg aner faktisk ikke hvordan den er i år.
   Jeg husker veldig godt din første, jeg skjønte hvor den lå men ville la deg finne den selv. Herlighet, som jeg koste meg på den turen!
   Og ja, jeg husker nano-dritten jeg også 😉 Og jeg liker de ikke! Vanskelige å finne, vanskelige å skrive i og vanskelig å rulle sammen loggen. Fysj! :p

 • Tove

  Du verden som tiden går. Husker jeg lurte fælt de første innleggene dine jeg leste fra geocachingen. Jeg har tatt den første og siste av de du nevner her 🙂 Det begynner å bli noen år siden vi fant vår første også.

  • Kjersti

   Tove: Er mange som har lurt veldig på hva dette er for noe, mange har prøvd seg, noen har blitt hekta, noen synes det bare er teit.
   Jupp, det har du. Egentlig litt rart at vi ikke stoppet ved nummer 2, for det er jo ikke langt å gå til den. Hmmm…nå måtte jeg sjekke, og du har tatt nummer 2 også du 🙂
   Som du sier, tiden går fort. Spesielt når man har det moro 🙂