Årets siste cachetur ble en jubileumsdag

Årets siste cachetur ble en jubileumsdag

I går dro Lisa og jeg på årets siste cachetur. Hun hadde tatt full styring på hvor vi skulle og hvilke cacher vi skulle gå for, og jeg kan med hånda på hjertet si at de fleste av disse cachene hadde jeg ikke tatt alene. Men alt er så mye mer moro og enkelt når man er to! I tillegg hadde hun full kontroll på mitt jubileum, som jeg ved begynnelsen av året ikke trodde jeg kom til å oppleve i år.

Dagen startet med en fantastisk soloppgang hos Lisa, og det er hun som er fotograf på dette bildet:

Så var det bare å komme seg i bilen og dra til dagens utvalgte område, som var Nybo-Gimle-Næridsrød:

Og etter å i en forrykende fart ha funnet 17 cacher, var det på tide å sette kursen tilbake mot grensa for det som for meg ble dagens store happening. Men først stoppet vi på bensinstasjonen, og det aller første vi gjorde der var å skravle med cachevenninne S.Bratlie, som tilfeldigvis parkerte samtidig som oss:

Og på vei ut til Gamle Svinesundbrua nøt jeg dagens jubileumsbaguett:

Litt forberedelser måtte gjøres før cachen kunne logges, men jeg var ikke helt forberedt på at det skulle dokumenteres ;)

Og så…det store jubileet, nemlig å logge cache nummer 2000 på den virtuelle cachen Svinesundsbroene – The Svinesund Bridges!

Etter snart 8 år som cacher, og 2 år og 4 måneder etter funn nummer 1000, var det enormt stort å logge den 2000. Jeg er evig takknemlig ovenfor tidligere kollega Joakim som uten helt å være klar over det introduserte oss til denne aktiviteten. Jeg er også evig takknemlig ovenfor min kjære mann for å gidde å bli med ut gang etter gang, selv om han ikke synes dette er like moro som meg. Jeg er evig takknemlig for alle de herlige menneskene jeg har blitt kjent med gjennom caching, og ikke minst er jeg evig takknemlig ovenfor alle CO’ene som gidder å legge ut bokser. Til sist må jeg også si tusen takk til Lisa for en for meg ganske intensiv cachehøst, men når det er sagt, må jeg også legge til at jeg har storkost meg! Og tusen takk for at du ville dele den store dagen med meg, det setter jeg enormt pris på!

Utsikten måtte også dokumenteres:

Jeg må også si at jeg egentlig hadde tenkt å ta nummer 2000 i dag, derfor måtte jeg modifisere den ferdige plakaten litt i går ;)

Etter å ha tørket et par tårer som kom i stundens emosjonelle øyeblikk, dro vi tilbake til samme område og fant noen cacher til. Totalt ble det 24 funn i går, og det er en god cachelørdag i mine øyne.

Vel hjemme igjen, og etter å ha spist middag, planet jeg rett ut i sofaen:

Nydelig!

4 Replies to “Årets siste cachetur ble en jubileumsdag”

 1. Så flott og fantastisk en dag :D Gratulerer så mye! Jeg satser på å nå 2000 neste år, det bør være et mål som er mulig å nå ;-)
  Jeg husker hvor moro det var når jeg hadde logget 100 cacher forresten :P Selv om jeg ikke husker hvilken cache eller når, så var det et stoort antall cacher, hehe. Var jo den gangen det var veldig stort om vi fant 3-5 cacher på en dag..

  1. Heidi: Tusen takk! En helt perfekt lørdag på alle måter :) *ler* Ja, du burde definitivt klare 2000 til neste år, så det målet kan du trygt sette deg uten å være redd for å mislykkes :p
   Jeg synes også det var stort å nå 100, men her nede hadde vi den gangen flere cacher tilgjengelig enn hva du hadde. Vi tømte jo nesten Skjåk for cacher første gangen jeg var oppover ;) Jeg får ikke sjekket for deg hvilken cache som var nr 100 og når, for du har ikke offentlig statistikk, tullejenta ;) Men når jeg ser på min egen oversikt over milestones, som jeg nå har 17 av, så kan jeg uten problemer huske 7 av cachene konkret, og turene som 5 av cachene var på. De 5 siste må jeg nok si at jeg ikke har noe minne av, hvis jeg ikke begynner å grave i logger og blogginnlegg.

 2. Gratulerer!
  Og takk for at du satte meg på sporet av denne morsomme hobbyen. Håper vi får en fellestur i år!

  1. Nøve: Tusen takk!
   Bare koselig, det er moro når andre fatter interesse for samme aktivitet :) Jeg kan ikke love noe når det gjelder fellestur, akkurat i år kommer det an på flere faktorer som ligger litt utenfor min kontroll. Vi får se :)

Comments are closed.