Adios august

Først må jeg bare takke for all hjelp så langt på det forrige innlegget mitt! Nå mangler jeg bare 12 følgere på Facebook-siden til bloggen for å komme opp i 200, så jeg håper dere fortsetter å like og å dele, ikke bare Julegaveønske-innlegget, men også andre innlegg som dere på en eller annen måte synes er verdt å dele. For det er nettopp deres likes og delinger som gjør at innlegg når ut til flere, for eksempel det forrige innlegget som har nådd ut til i underkant av 1100 mennesker på Facebook, vanligvis når de ut til +-300. Så fortsett gjerne sånn! 😀

Men nå skal vi si adios til august, en måned som i likhet med veldig mange andre måneder bare har sagt svosj og forsvunnet inn i historien. Nå er det høst, og jeg håper på en tørr og fin høst fylt med mengder med fine turer og naturopplevelser!

Månedens høydepunkt:
Turen Eileif, Nairo og jeg hadde rundt Tvetervann. Jeg føler det var den første ordentlige turen på Nairo i hele sommer, og selv om turen ble avsluttet i regnvær, koste jeg meg fra start til slutt:

Månedens nedtur:
Temperaturen yr meldte for søndag 19. august var helt klart en nedtur:

Heldigvis ble det ikke så kaldt :p

Månedens bøker:
Jeg brukte over en måned på den første boka, som var “Vi var familien Mulvaney” av Joyce Carol:

Omtalen min finner du her.

Den andre boka var superrask lesing, gikk på bare ti dager (og jeg leser bare 10-15 minutter på kvelden). Den heter “Flekker av blod”, og er skrevet av Sharon Sala:

Du kan lese omtalen her.

Månedens hverdagsøyeblikk:
Jeg synes vi har vært mye uten nett denne måneden. Hadde jeg notert ned hver gang, hadde det antagelig ikke vært så mye, men det føles mye, og derfor faller det innunder kategorien hverdagsøyeblikk denne måneden 😉

Månedens Nairo:
Selv om Nairo ikke var veldig komfortabel med havet på turen vår om lørdag, så er han glad i å lukte. Egentlig er han ganske flink til å sitte og lukte når vi ikke beveger oss:

Lurer på hva han leser ut av disse luktene?

Månedens shopping:
Egentlig handler jeg ikke klær på egen hånd lenger, det tar jeg på turene inn til Personal Shopper på Ski storsenter. Men av og til stikker jeg innom og ser på tilbudsstativene hos Byoung på Tistasenteret, og der fant jeg et skikkelig kupp for ikke lenge siden!
Jeg liker godt stilen til skinnjakker, men føler jakker i skinn eller skinnimitasjon hemmer bevegelsene mine. Liker best når det er litt stretch. Så da jeg fant denne jakka på salg, bare MÅTTE jeg ha den:

Ja, jeg har blitt veldig rosa i det siste 😉 Men denne er kjempebehagelig siden den er i vanlig stoff/stretch, og den passer til veldig mange av toppene og blusene mine. Når den i tillegg var til halv pris, og dermed til en pris jeg synes var akseptabel, var det bare å kjøpe den med hjem. Tittet på en ordentlig skinnjakke også, som det var 70 % rabatt på, men selv med den høye rabatten kostet den mer enn jeg er villig til å betale for ett plagg…

Månedens strikketøy:
Endelig har det blitt strikkevennlige temperaturer! Er ikke mye jeg har strikket, men nå begynner det mye fine programmer på tv også, så da blir det nok en del pinner i løpet av høsten:

Gleder meg til å bli ferdig, og er veldig spent på om den passer!

Månedens naturbilde:
Det blir fra helgens tur på Torsø:

Nydelig hav, deilige svaberg og litt dramatiske skyer med sol gjennom. Helt herlig!

Hva har skjedd i deres august som dere vil trekke frem?

 

2 Comments

 • boerboelheidi

  September jo 😀 Høsten er her, hurra! 😀 Og ja, det er seriøst 😀 Vi får sikkert litt opp og ned med været, men det tåler jeg, så lenge det ikke blir 30 varmegrader!
  Jakken var flott, litt for lys farge for meg, men du kler slike farger siden du er såpass mørk. Noen som har det, du kler mørkere farger også.
  Fargene på strikkingen er flotte, gleder meg til å se det ferdige resultatet, du strikker jo så raskt at det snart er ferdig. Jeg har begynt å strikke igjen også, og det var på tide, skal jeg bli ferdig før kulden kommer. Har allerede vært kuldegrader et par ganger her, og nysnø på toppene, snøen har heldigvis blitt borte igjen.
  Det siste bildet er så idyllisk, himmelen, sjøen og svabergene, *sukk*

  • Kjersti

   Heidi: Jeg er helt enig! Altså, jeg kan godt like sommeren også jeg, bare det ikke er så varmt. Men hurra for en fin høst 🙂
   Jeg bare digger den jakka! Og det minner meg på at jeg skal tråle nettet for å se om den finnes i flere farger også :p Takk! Fint å kunne variere litt 🙂
   Det er du som er delaktig i fargevalgene her vettu 😉 Den er utrolig kjapp å strikke, men nå begynner jeg å nærme meg felling og sånt, så da går det litt tregere. Kuldegrader allerede??? 4 er det laveste jeg har registrert her.
   Deilig å bo nære havet 🙂