Black cat eye

Nå er det over 5 uker siden jeg var hos Neglrommet og fikk fikset neglene mine i rosa og lilla, og det var på høy tid å fikse de på nytt. Nå skal det sies at selve støpen og lakken har holdt utrolig bra, men neglene var blitt altfor lange, og “etterveksten” var ikke pen, så jeg bare måtte.

Spørsmålet var jo bare hva jeg skulle finne på denne gangen. Jeg hadde ikke lyst til å gå for noe tradisjonelt, men jeg hadde heller ikke lyst på en ny runde med noe rosa eller lilla. Og siden høsten står for døren, er det jo fint med noe litt mørkere.

Jeg spurte om forslag, og hun kom med 4-5 mulige alternativer, hvor jeg virkelig likte ihvertfall 2 av de. Men jeg endte opp med det hun kalte cat eye, og det i fargen sort:

Det kan kanskje se ut som gjenskinn, men den lyse stripen som går på skrå over neglen er laget med vilje, og det er, så vidt jeg skjønte, den effekten som gjør at det kalles cat eye. Kan også ligne litt på melkeveien 😉

Igjen er jeg superfornøyd, og så lenge jeg har råd til det, skal jeg fortsette å gå hos denne dyktige jenta, som forøvrig ikke er like dyr som mange av de andre på markedet. Anbefales igjen!

2 Comments