Boka i desember

Boka i desember

Man skulle jo tro at man i romjula hadde masser av tid til å lese, og at jeg derfor skulle ha kommet gjennom mer enn 1 bok, men jeg leser bare i 10-15 minutter før jeg sovner, så det blir ikke noe ekstra lesing på meg.

Boka jeg ble ferdig med i desember var Mørkets synder av Elena Forbes:

Liket av en naken, ung kvinne blir funnet begravet i snøen i Holland Park. Det er ingen tegn til kamp på åstedet, og det eneste sporet er en lapp med et mystisk dikt funnet i kvinnens munn. Offeret er en tilsynelatende vanlig, vellykket kunsthandler ved navn Rachel Tenison. Men da kriminalbetjent Mark Tartaglia og overkonstabel Sam Donovan starter etterforskningen, avdekker de mørke hemmeligheter hos offeret.
Så får de et tips om at drapet har sammenheng med det uløste mordet på en kvinnelig universitetslektor som ble drept året før.

Min omtale:

Denne boka begynte bra, men så ble det veldig mye hit og dit, veldig mange involverte personer, og jeg klarte ikke helt å henge med. Slutten virker som hastverksarbeid, bare for å bli ferdig. Terningkast 2, da selve historien kunne vært bra.

Selv om disse innleggene aldri får mange besøk av dere, så fortsetter jeg å skrive de nå i 2018 også, så får vi se om et års tid om det fortsatt er interesse nok, eller om jeg gir meg :)

2 Replies to “Boka i desember”

Comments are closed.