Dag 15 – Ti ting du ønsker deg

I tilfeldig rekkefølge:

Nokia N8. Og jeg som sverget at jeg aldri skulle ha touch-telefon…
Bildet er lånt herfra.

Panel. Huset trenger ny kledning litt hist og her utvendig.
Bildet er lånt herfra.

Maling. Huset trenger et malingsstrøk eller 3, og får vi byttet den kledningen som trengs å byttes, må det absolutt males.
Bildet er lånt herfra.

Penger. Ønsker meg alltid penger. Mye penger.
Bildet er lånt herfra.

Ny bil. Gjerne denne. Eller en annen litt røff type med god plass i bagasjen. Skal ikke være kresen hvis noen har lyst til å gi meg bil altså.
Bildet er lånt herfra.

Onepiece. Ja, jeg er litt treg av meg, for onepiece er vel så yesterday. Men jeg har aldri fulgt moten slavisk og har ikke tenkt å begynne nå. Så da kan jeg være litt treg. Og akkurat denne onepiece’n så jo veldig god ut da!
Bildet er lånt herfra.

Apotekerdisk. Trenger  mer plass på kjøkkenet, og den skal males/beises/hvadetnåheter i mørk brunt. Men det kan jeg gjøre selv, altså.
Bildet er lånt herfra.

En dag på Spa & Velvære. Eller flere dager, og ikke nødvendigvis etter hverandre.
Bildet er lånt herfra.

Sommertursko. Ikke nødvendigvis disse, men de er veldig fine. Og jeg får de kanskje av mannen min til bursdagen min og til jul! For de er altfor dyre til å gis som bare én gave. Men jeg håper jeg får begge skoene samtidig da 😉
Bildet er lånt herfra.

Nytt tak til huset. Fordi det vi har nå lekker.
Bildet er lånt herfra.

De fleste bildene er brukt som illustrasjonsbilder og funnet via google. Skulle noen rike, snille sjeler kjøpe noe av dette til meg, kan dere kjøpe det fra den butikken dere vil, ikke nødvendigvis fra de jeg har linket til. Og innlegget er ikke sponset.

{minsignatur}

8 Comments

 • Siv Anita

  Eh… synes å ha sett en lignende ønskeliste her inne for et års tid siden?!?! Men Nokia N8 var ny. Måtte faktisk le litt når jeg så det, for jeg har nettopp bestillt en Nokia N7 siden gammeltelefonen ble full av sand på kanariholmen!!! Nå venter jeg bare på at den skal dukke opp. Men Nokia N8 har jo hundrevis av app’er tilgjengelig – jeg skjønner ingenting av sånne nymotens greier, så da ble det en N7 i stedet!!!

  En ting; om du får skiftet bordkledning, hvilken farge har huset da fått?

  Klem fra nord

  • Kjersti

   Siv Anita: Det er helt riktig det, jeg tenkte på det når jeg skrev dagens liste 😉 På den forrige var det vel kledning, maling og apotekerdisk, hvis jeg ikke husker feil. Skal vi se…jo, her var den: http://pilaris.net/blogg/in-my-dreams/ Jeg glemte i dag å ta med benken til soverommet, men jeg ønsker meg det fremdeles. Med nattbord som passer til. Egentlig ganske deprimerende å se at ønskelista i år er det samme som i fjor, har ikke kommet langt på 10 måneder.

   Jeg trenger vel strengt tatt ikke noen N8 jeg heller, men jeg har så fryktelig lyst på! *ler* Og jeg mener ærlig og oppriktig at man skal kjøpe en sånn telefon som man har brukt for, lyst på og som passer sitt behov, ikke gå etter hva som er in eller hva andre har. Så hvis N7 er den beste telefonen for deg, ja så skal du ha den 🙂

   Den dagen vi skal male, skal huset bli grønt og grønt. Har ikke bestemt meg ennå for hvilke grønnfarger, og om jeg vil ha lysgrønn på huset og mørkgrønn på sprosser og slikt, eller om det blir omvent, men grønt skal det bli.

   Stor klem tilbake!

 • Heidi

  Vi har grønt hus 😀 Var så lei det rødbrune huset for en del år siden, så vi skiftet til grønt.

  • Kjersti

   Heidi: Da skal jeg titte gjennom bloggen din ved anledning og se om jeg finner et bilde av huset deres, for det har jeg faktisk ikke lagt merke til. Trenger tips til grønnfarger, for det er ikke alle som er like fine. Og å ha gult hus er helt udugelig, det tiltrekker seg jo alt av insekter! Takk for tipset 🙂

 • Joakim Brøchner

  http://www.jumpinjammerz.com eier onepiece 🙂 Fleecekosedress med føtter, bare å krype inni selv om det er gulvkaldt og være varm og god 🙂

  Og du burde jo fikse deg noe annet enn Nokia, de har jo ødelagt app-storen sin for lenge siden. finn deg en Android-telefon som ikke koster flesk med gps, så har du jo plutselig geocachemulighet også 😀

  • Kjersti

   Joakim: Takk for tipset, skal titte! Nå er jeg litt skeptisk til en sånn med føtter, siden vi har et ubehandlet furugulv her som ødelegger sokker og alt slikt på null komma niks. Men det høres veldig godt ut 🙂
   Jeg tør ikke skaffe meg noe annet enn Nokia, for da må jeg bruke så himla lang tid på å lære meg noe nytt. Alt nytt er skummelt, må du skjønne 😉 Men ja, jeg vet at Nokia henger etter i forhold til Androider og iPhone. Cachemulighet har jeg jo med den tlf jeg allerede har, den brukte vi jo de første månedene vi cachet. Ellers er jo Garmin’en alltid med 🙂