Denne uken

En litt amputert utgave, men here goes:

Ukens høydepunkt:
Uten tvil å slippe den siste operasjonen og dermed være ferdig med operasjonene. Oh lykke!

Ukens nedtur:
Jeg har i det siste kjent mer og mer på hvor psykisk utmattende det er å gå gjennom disse operasjonene. I dag er det 5 1/2 uke siden første operasjon, noe som betyr 5 1/2 uke med smerter, med for lite næring, med slitenhet, med lite motivasjon til å holde ut. Det skal sies at den følelsen snudde umiddelbart etter siste tannlegetime, men det tar litt tid å komme seg opp igjen, og smertene er jo fremdeles ikke borte.

Ukens savn:
I tilfeldig rekkefølge: Pappa. Han skulle fylt 84 år om tirsdag, og selv om jeg har levd i nesten 34 år uten han, så kommer jeg til å savne han så lenge jeg lever. Spise det jeg vil. Tygging er ikke noe problem, men varm mat fungerer bare i den ene siden av munnen. Sjokolade funker ikke, jeg testet med en M&M i dag, og det var bare vondt. Turgåing. Selv om det gikk noenlunde greit i går (med smertestillende innabords), så gjør det såpass vondt at jeg får ta det pent en stund til.

Ukens shopping:
Til bursdag og jul i fjor ønsket jeg meg gavekort/penger til et kjøkkenservise jeg ønsker meg. I romjula bestilte jeg middagstallerkner, suppeboller og krus, og det kom tidligere denne uka. Siden jeg mangler frokosttallerkner vil jeg ikke ta serviset i bruk ennå, så det står nedpakket på gjesterommet:

Dere får se når jeg har fått råd til å kjøpe resten 🙂

Ukens strikketøy:
Starten på et håndkle:

Det kommer et rent strikkeinnlegg en av de nærmeste dagene, så jeg får vist frem de siste prosjektene jeg er ferdig med.

Ukens naturbilde:
Fra gårsdagens lille skogstur:

Det er vakkert langs Store Erte, altså!

God søndagskveld!

4 Comments

 • boerboelheidi

  En uke med mye innhold og følelser <3
  Tenkte og tenkte her, men tror ikke jeg har sett noen bilder av serviset tidligere (søren også!) Så nå er jeg spent på hvilket det er 🙂
  Ukens naturbilde er veldig flott!

  God søndagskveld til deg også 🙂

  • Kjersti

   Heidi: Det er helt klart! <3
   Nei, jeg tror ikke jeg har vist det frem noe sted. Er et helt enkelt servise, ikke noe fancy på noen måter. Ikke er det dyrt heller, men når man skal kjøpe alt på en gang, blir det selvsagt noen kroner.
   Tusen takk!

  • Kjersti

   Tove: Nei, det skulle ikke det. Eller, det skulle gått over fortere. Jeg kan egentlig ha vondt hvorsomhelst uten å bry meg så mye om det så lenge det er fra halsen og ned. Fra halsen og opp synes jeg smerter er grusomt.