Det var min dag i går

I går fylte jeg trettielleve år, og for første gang i historien hadde jeg ikke invitert til åpent hus eller noen annen form for feiring. Det var bare ikke riktig for meg å gjøre noe ut av dagen i år, men forhåpentligvis kommer jeg sterkere tilbake igjen neste år.

Formiddagen ble brukt til en liten gåtur sammen med Eileif og Nairo og ellers deilig sløving foran pc’en med mengder av gratulasjoner på FB og med koselige telefonsamtaler og sms’er. Ettermiddagen fortsatte i samme stil, og så kom C og A en tur med blomster og gave.

Om torsdag fikk jeg gave av min kjære mann, nemlig billetter til Ingrid Bjørnov og Øystein Sunde på Brygga kultursal i Halden i går, på selveste bursdagen min. Eileif var ikke helt i form i går, så han spurte C om hun ville være med meg istedenfor han, og det ville hun, så jeg hentet henne en time senere og satt kursen mot by’n.

Forestillingen var utsolgt (det er satt opp ekstraforestilling i mars), og vi hadde seter helt på første rad, en meter fra scenekanten. Jeg har vært på alle showene Ingrid har vært på turné med tidligere, og var forberedt på å ikke få gått på denne, så jeg var superglad for billettene og gledet meg som en unge fra jeg fikk gaven! Og selvsagt innfridde Bjørnov og Sunde!

1 051014 041014 Ingrid Bjørnov og Øystein Sunde på Brygga kultursal sammen med CDe er begge to mestre med både tekst og instrumenter, og sammen er de på alle måter dynamitt. Den ene latterkula avløste den andre, og jeg føler nå at jeg har et enda tettere forhold til Ingrid fordi hun har et forhold til ripssaft av samme årgang som meg (se showet, så forstår du!) 😉

Når de reiste seg for å motta kveldens siste applaus, utbrøt C “NEI!” ved siden av meg, og det var jeg så hjertens enig i, de nesten 2 timene showet varte gikk så altfor fort, og jeg hadde gjerne hørt på de i minst 2 timer til. Heldigvis fikk vi et lite ekstranummer:

2 051014 041073 Ingrid Bjørnov og Øystein Sunde på Brygga kultursal sammen med CVel hjemme rakk jeg akkurat å se den siste halvtimen av Skal vi danse, før det var tilbake til pc’en for å lese flere koselige bursdagshilsner, og så var det natta, fornøyd og glad. Og Nairo tok seg som vanlig tid til litt kveldskos:

3 051014 041014 Nairo koser seg i senga(ja, det er noen orber på bildet, i min verden heter det støv).

I dag er det en sånn fin høstdag igjen hvor jeg egentlig burde vært ute og gått lang tur, men det står andre planer på lista istedenfor. Og i morgen er høstferien over og det er back to work.

God søndag, alle sammen, kos dere i høstværet!

PS! Jeg kommer med noen (for oss) gode nyheter en av dagene, så stikk innom igjen 🙂

8 Comments

 • boerboelheidi

  Ser ut som det var en flott dag, og at du koste deg 🙂 Og så morsomt å bli overrasket med billetter når man så gjerne vil, men ikke tror man kan, da blir det en enda litt bedre opplevelse.
  Sunde og Bjørnov har vel ikke vært “sammen” tidligere? Nå er ikke jeg så oppdatert uansett, så kan hende det har gått meg hus forbi, men de er begge morsomme hver for seg, så må nesten bli suksess sammen 🙂

  Må si jeg er utrolig spent på de gode nyhetene, og håper jeg har en viss anelse om hva det er 😉 Men gode nyheter er gode nyheter uansett!

  • Kjersti

   Heidi: Det var en veldig koselig dag! Jeg savnet litt det å ha flere folk rundt meg, men jeg hadde det veldig bra altså 🙂 Ja, de billettene var utrolig fint å få, jeg gliste fra øre til øre fra jeg fikk de torsdag ettermiddag og til jeg la meg i går kveld 😀
   Jeg vet de har gjort noen enkeltopptredner sammen, men jeg tror ikke de har vært på turné sammen før. De er utrolig morsomme, og selv om jeg har et sterkere forhold til Bjørnov, så har jeg hørt på min del av Sunde også, og vet jo at mannen både er morsom og utrolig dyktig. Latteren satt så absolutt løs i går kveld 🙂
   Jeg får prøve å holde på spenningen, men jeg kan si såpass at det er ikke de gode nyhetene jeg helst skulle ville fortelle (og som jeg tror at du tror det er), men det er gode nyheter uansett, ja 🙂

   • boerboelheidi

    Har nok hørt på mer Sunde enn Bjørnov jeg, men har nok fått med meg hva som har gått på tv av begge to, vi bor litt fra slike opptredener.. men har vært på en av Sunde en gang, er nok 20-25 år siden.. det jeg husker best er dessverre oppførselen til Sunde mot noen unger som ville snakke, ha autograf eller noe, de ble veldig bestemt avvist, og akkurat det har jeg husket siden for syntes det var så dårlig gjort.
    Gode nyheter er gode nyheter, og gode nyheter kan det bli flere av 😀

    • Kjersti

     Heidi: Huff da, det var jo ikke noe koselig. Greit at man ikke ønsker å gi autograf, men man kan si det på en hyggelig måte.
     Jeg har vært Bjørnov-fan helt siden Dollie-tiden, og jeg digger Which witch (håper jeg skrev det riktig nå!)! Var å så den forestillingen på festningen her i by’n, og selv om det høljregnet hele tiden, så var det magisk fra første til siste note. Det jeg liker aller best med Bjørnov er hennes evne til å slå sammen to sanger som egentlig ikke har noe som helst med hverandre å gjøre, jeg fatter ikke hvordan hun får det til 🙂
     Det kan det 🙂

 • Tove

  Ser ut som du hadde en fin bursdag 🙂 Vi er nok ganske forskjellige der. Mine dager forbigås i stillhet.
  Jeg tror så gjerne at det var en morsom og fin opplevelse å se på Bjørnov/Sunde, selv om jeg så de fikk litt sånn passe kritikk i avisen her. Forventningene var kanskje for store. Litt synd at Eileif ikke fikk vært med da, men gode venner er god erstatning.

  Nå må jeg si jeg er spent på de gode nyhetene 🙂

  • Kjersti

   Tove: Ja, jeg har merket at dine dager forbigås i stillhet, jeg skulle gjerne visst ihvertfall hvilken dag det er så jeg kunne sendt deg en sms 🙂 Jeg er nok litt barnlig når det gjelder bursdager, jeg liker å feire de og så er jeg ille glad i pakker :p
   Halden Arbeiderblad ga terningkast 5. Det skal ekstremt mye til for at jeg ikke skal like noe Bjørnov gjør, og Sunde er jo også stort sett alltid morsom for ikke å snakke om dyktig, så i mine øyne måtte det bli bra uansett 🙂
   Jeg håper å få blogget om de gode nyhetene på onsdag 🙂