Dogs4All til helgen

Førstkommende lørdag og søndag er det tid for årets største hundefest, nemlig Dogs4All på Norges Varemesse i Lillestrøm.

(bildet er lånt fra messesiden)

Jeg har tenkt meg dit til lørdag for å titte og kose meg, og Nairo blir med i bilen. Blir bra med miljøtrening for han det 🙂

Har spurt ei kursvenninne om hun vil være med, men jeg drar uansett om jeg får selskap eller om jeg blir alene. Er det noen av mine kjære lesere som skal dit til lørdag? Hadde vært moro å vite om det, så kan jeg se etter dere eller dere se etter meg 🙂 Eller kanskje vi kan avtale å møtes der inne?

Du finner mer om Dogs4All på NKKs sider og på Facebook-siden.

14 Comments

 • Tove

  Jeg sier bare: god tur og kos deg! Jeg skal som du sikkert skjønner, ikke dit. Er liksom ikke helt min favorittsyssel det der, verken å delta på noe eller se.

  • Kjersti

   Tove: Takk! Det var dumt at du ikke kommer, men jeg forstår deg. Du drar jo såpass mye rundt på stevner ellers i året at jeg skjønner du ikke har lyst så lenge du ikke skal konkurrere 🙂

 • Ellen

  Har lyst, meen passer ikke i år, heller. Skal passe valp i helga, og er nok sørover merker jeg 😛

  • Kjersti

   Ellen: Skjønner godt at du ikke tar den turen uten at du må, ihvertfall nå i høst. Og hadde jeg hatt valget mellom å passe valp og å dra på Dogs4All, hadde nok jeg passet valp også gitt 😉

 • Marte

  Jeg vet ikke helt enda, men mamma’n min skal dit! hehe.
  Er vel mye spennende som skjer der, tenker jeg!

  • Kjersti

   Marte: Da får jeg se etter en litt eldre utgave av deg da, med Labradorer rundt seg 😉
   Det er antagelig så stort at man ikke får med seg halvparten av det man har lyst til, men da har jeg ihvertfall vært der 🙂

   • Marte

    Hehe, ja gjør det! Du finner henne ved labrador-ringen ja, oppdretteren til Aldor er også der 🙂

    Om jeg skal dit, blir det søndag, siden jeg jobber lørdag..

    • Kjersti

     Marte: Hvis jeg finner Labrador-ringen, skal jeg se etter henne. Dvs at jeg må spørre alle om de er mammaen til Marte *ler*
     Æsj, det var dumt. Jaja, vi treffes sikkert på en eller annen utstilling, en eller annen gang 🙂

 • Tove

  Husk full lommebok/velfylte bankkort om du tilhører de shoppinggale 😉
  Tror jeg har reist hjem uten å kjøpe noe som helst begge gangene jeg har vært der, MEN det er mye å bruke penger på helt fra parkering, inngangsbillett og alt du trenger og ikke trenger til bikkja 😉 Og mye gratis prøvepakker å få.

  • Kjersti

   Tove: Det er nettopp det som er problemet, jeg har uhorvelig masse regninger for tiden, så både kontoen og lommeboka er rimelig tomme. Jeg har nok til bensin, inngangsbillett og parkering, matpakke tar jeg med, og så får jeg kanskje kjøpt noe smått. Så jeg går nok for prøvepakker 😉

 • Heidi

  Heldig du er som bor såpass nærme, høres ut som et kjempefint opplegg 🙂
  Nairo liker seg godt i bilen? Amanda er veldig grei å ha med i bil, og det er så godt.

  • Kjersti

   Heidi: Bruker bare et par timer hver vei, så det er ikke avskrekkende langt nei 🙂 NKK hadde tidligere fast utstilling i Østfoldhallen i Fredrikstad hvert år, da var jeg fast inventar. Dessverre har de flyttet den, men det var helt perfekt for meg, en liten times kjøring.
   Nairo storkoser seg i buret i bilen, tror det er det stedet han føler seg tryggest i tillegg til hjemme. Kjempedeilig å ha hunder som funker i bilen!