En by kledd i oransje

Jeg skulle på et kurs i morges, og tuslet gjennom sentrum av Halden. Det vil si, jeg kom ikke særlig langt før noe fargerikt og varmende fikk oppmerksomheten min, jeg kom ikke på utsiden av skolegården engang:

Statuene i parken hadde også fått kledd på seg:

Dette er selvsagt i forbindelse med Kirkens bymisjons TV-aksjon “Mindre alene sammen”, et utrolig fint tiltak som gjentas hvert eneste år, men med forskjellige formål.

Jeg har selv strikket et sånt skjerf, ikke i år, og man gjør akkurat det man vil ut av det. Kan man bare strikke rette masker, så gjør man det, og er man mer dreven kan man strikke mønster. Helt opp til deg selv, så lenge man bruker riktig garn. Kanskje en idé for mange neste år?

Det var ordentlig koselig å gå gjennom sentrum og gågata, og jeg så mange andre som også stoppet opp og tok bilder.

4 Comments