Event og cachetur på Venås

Event og cachetur på Venås

I dag var det duket for et CITO på Venås, og jeg øynet muligheten til å kombinere dette med å ta en cachetur med Nairo. Det er noen cacher her og der på Venås og Høiås som jeg ikke har logget, og dette var en fin anledning til å få litt flere smilefjes på kartet i det området.

Dette CITO’et appellerte nok mer til de yngre eventdeltakerne, og det er stor stjerne i boka til EO for gjennomføringen og sysselsettingen av barna. Godt oppmøte var det også, både av store og små!

Ved eventslutt var det godt å komme igang med turen, det ble kaldt å stå stille. Nairo var mer enn klar til å bli med på tur.

Jeg hadde notert meg 8 cacher, men 3 av de var fulle av DNF’er i nettloggene, så de hoppet jeg over.

Turen gikk på gamle og godt opptråkkede jordveier til nye grusveier og små skogsstier. Sistnevnte er mest koselig, spør du meg:

Akkurat her var vi ikke så langt fra en vei, og Nairo ble veldig nysgjerrig når han hørte bildur:

Sola dukket også opp!

Det var skikkelig deilig med 5 km i skogen i dag! Nairo og Eileif gikk 1 mil i går, så jeg tror Nairo er veldig fornøyd. Men nye eventyr venter i morgen :)

Må også nevne at jeg var så og si smertefri under turen. Så var det 35 minutter i bil hjem, og da hadde ryggen/hofta/beinet stivnet igjen. Bare et par uker igjen til MR nå, jeg vil vite med sikkerhet hva dette er så jeg får gjort noe med det. Men, stivnet bein eller ikke, en herlig påskeaften!

2 Replies to “Event og cachetur på Venås”

 1. Jeg blir ofte fristet av cacher som har noen DNF, men helst om det er D2 eller høyere, så jeg har mulighet til å finne den.. :P
  Vi var i skogen en tur i dag også, men den turen var liten. Gleder meg til sommeren og lenger turer.
  Hurra for smertefri under turen, og det blir veldig spennende med MR.

  1. Heidi: Disse var nok borte da det har vært hogst i området og trærne cachene skulle henge i var ikke der lenger. Har en cache én eller to DNF’er, kan jeg godt se etter den, men ikke når det er mange DNF’er og tydelig endring i omgivelsene.
   Jeg håper at sommeren i år blir som i fjor, ikke altfor varm, og ikke for mye nedbør. Perfekt!
   Ja, nå gleder jeg meg veldig til å finne ut hva dette er (eller få bekreftet det jeg mistenker), og så eventuelt ta noen grep. Er så sliten av å ha vondt absolutt hele tiden.

Comments are closed.