Farvel februar

Farvel februar

I fjor prøvde jeg meg en periode på ukesoppsummeringer, men jeg klarte ikke følge opp. Nå tenkte jeg å prøve meg på månedsoppsummeringer over samme lest, men jeg putter også bokomtalene mine inn i denne oppsummeringen. Håper dette faller i smak!

Månedens høydepunkt:
Definitivt denne isen!

Som jeg har sagt før, så er de fleste smakene fra Ben & Jerry’s veldig gode, men denne tror jeg topper alle!

Månedens nedtur:
Kulda. Joda, det er vinter i Norge og man både skal og må forvente minusgrader og snø. Men med under en uke igjen til første vårmåned hadde jeg ikke forventet de kuldegradene vi har fått denne uka.

Og i følge langtidsvarselet ser det ikke ut til å gi seg heller, selv om målt temperatur ikke skal være like lave som disse.

Månedens bøker:
Den første var Storm av Rick Mofina:

Klikk her for å lese min omtale.

Den andre var Regler for god oppførsel av Amor Towles:

Her finner du omtalen på denne.

Månedens hverdagsøyeblikk:
Nå er det ikke ofte vi kjøper nye møbler, så egentlig er det ikke på noen måte hverdagslig å sitte med en haug med plankebiter og skruer for å sette sammen noe. Allikevel følte jeg det som et veldig hverdagslig øyeblikk:

Og det var definitivt et puslespill! Jeg brukte et døgn på å fullføre, riktignok med en haug med pauser.

Jeg er ikke på noen måte redd for å sette igang med sånne prosjekt, men allikevel var jeg ganske stolt over det ferdige resultatet, som ble ferdig på første forsøk. Kommode på badet:

Vi har tidenes styggeste bad med null og niks oppbevaringsmuligheter bortsett fra et vinglete skap under vasken. Denne kommoden er smal og ikke veldig høy, men den rommer alt jeg ville at den skulle romme pluss enda litt til. Hurra! Og PS! Skapet er hvitt, men alt ser gult ut på det gule badet.

Månedens Nairo:
Veeeeeldig glad i Lisa <3

Månedens shopping:
I tillegg til nevnte kommode, må det være klesstativet på soverommet:

Utrolig fornøyd!

Månedens strikketøy:
Det har ikke blitt mye strikking siden jeg var ferdig med julegavene, men et lite prosjekt har det blitt:

En liten veske som ikke har blitt montert ennå. Egentlig veldig lett, men også ganske knotete. Vi får se hvordan det helt ferdige resultatet blir seende ut bare jeg gidder å sette meg med nåla.

Månedens naturbilde:
Det må være dette, strålende vintersol:

Er det noen kategorier du savner, eller noen du synes er dørgende kjedelige, si gjerne ifra :)

8 Replies to “Farvel februar”

  1. Heidi: Det er ikke så vanskelig, det tar bare litt tid! Målet mitt er å kladde på disse innleggene gjennom hele måneden, slik at det ikke blir så mye jobb den siste dagen. Så får vi se om jeg klarer det :)
   Så bra! Jeg prøver meg igjen om en måned :)

   1. Jeg hadde slitt med å velge ut hva i hver kategori, om det ikke hadde vært noe som pekte seg veldig ut. Og så var det dette med å huske.. Jeg hadde glatt glemt noe som burde vært med, og tatt med noe svært mindre viktig kjenner jeg meg rett :P

    1. Heidi: Jeg har en huskelapp over kategorier, og så går jeg gjennom bildene mine for måneden. Da ramler det meste ned på riktig plass :)

 1. Tror vi er ganske like der, må ha orden “i sysakene” så en har oversikt. Lager kladd på årsoppsummering jeg. Det gjorde jeg for 2017 også og ble veldig godt fornøyd. Alltid koselig med litt mimring når en går over til ny måned eller nytt år. Hver uke blir liksom litt ofte… Ser det er en del som kjører hver uke, men det passer ikke meg.

  1. Lillian: Oversikt er viktig :)
   Oi, så flink du er! Men ja, det er jo greit å begynne tidlig, så man får med seg alt underveis. Så kan man heller kutte ut ting.
   Jeg hadde veldig lyst til å gjøre dette hver uke, men jeg klarte det ikke.

Comments are closed.