Første giveaway julen 2017

Første giveaway julen 2017

Denne julen tenkte jeg å ha en liten giveaway, og da starter jeg selvsagt den første dagen i desember. I begynnelsen av året var planen å ha denne giveawayen litt her og der gjennom året, men året har rett og slett forsvunnet for meg, så da vil jeg gjøre noe som en slags kalender.

Hva jeg gir bort? Jo, bøker! Og det er bøker jeg vet jeg ikke kommer til å lese igjen, så det er ikke nødvendig å ha de i bokhylla. Det er IKKE dermed sagt at det kun er bøker jeg synes er ordentlig dårlige! Faktisk kommer det noen få bøker jeg synes er bra, men som jeg har flere eksemplarer av. I tillegg er det også en salig blanding av nye, eldre og gamle bøker, av krim, drama og kjærlighet, så forhåpentligvis er det noe for enhver smak.

Den første runden består av disse bøkene:

De egenmektige av Carla Neggers.
Et lykketreff av Melissa Bank
Bak lukkede dører av Maggie Shayne
På dypt vann av Clive Cussler
En bønn for Owen Meany av John Irving

Så hvordan du deltar:
Legg igjen en kommentar i dette blogginnlegget (kommentarer på Facebook eller i andre sosiale medier er ikke med) hvor du skriver hvilken bok eller hvilke bøker du ønsker deg av disse 5. Du kan ønske deg så mange bøker du bare vil gjennom alle giveaway’ene i desember. Kommentaren må være postet senest 28. desember. En eller annen gang i løpet av 29. desember kommer jeg til å annonsere vinnerne i et nytt blogginnlegg. Er det bare én person som har ønsket seg en bok, får personen boka. Er boka ønsket av flere personer, blir det loddtrekning.

Hvordan du får boka/bøkene du har vunnet:
Hvis du bor i Halden eller i nærheten, blir vi enige på mail om overrekking. Bor du lengre unna, og vi ikke kan treffes innen rimelig tid, sender jeg i posten. Og ja, jeg betaler portoen :)

Hva skjer med bøkene ingen ønsker seg?
De kommer jeg til å ta med meg til Kirkens bymisjons bibliotek på Halden togstasjon, som er et ta-en-bok-og-la-den-vandre-konsept.

Lykke til!

8 Replies to “Første giveaway julen 2017”

    1. Lillian: For en blemme!!! Takk for at du la merke til det, det gjorde ikke jeg, selv med 3 korrekturlesinger. Sorry! Nå er det rettet opp :)
      Jeg noterer deg på de to bøkene :)

        1. Lillian: Det gjør man helt sikkert :) Jeg er ekstremt pirkete på meg selv, så jeg burde ha sett det, men jeg så tydeligvis bare etter feil i selve teksten, ikke overskriften…

  1. Cussler passer bra for en kveldsvakt, deretter på stasjonen med den

Comments are closed.