Formiddagstur langs Fv22

Formiddagstur langs Fv22

I dag hadde jeg ikke lyst til å styre med å finne ut hvor jakta er over, og jeg hadde heller ikke lyst til å gå tur i lysløypa på Prestebakke, den har jeg gått så mye i det siste. I tillegg ville jeg gå før reprisen på Stjernekamp, så da ble det formiddagstur langs Fv22. Og istedenfor å gå frem og tilbake, sa jeg til Eileif at han skulle kjøre etter oss når klokka ble 11, så fikk jeg se hvor langt vi kom.

Vi kom ikke engang utenfor innkjørselen før det første ordentlig gule treet lyste mot oss:

Litt lengre bort var det gult og grønt i skjønn forening. Og litt rødt, men ikke sånn rødt-på-trær-rødt:

Like på utsiden av brua i Svingen/Bråtorp, er det lett å se brofestene til den gamle brua:

Og det var høsttakkegudstjeneste i kirken “vår” i dag:

Like ved siden av kirken står det en minnestein med denne informasjonen:

Det står at det er en bauta, og det kan godt være at den riktige terminologien faktisk er bauta, men jeg synes den ser litt for stusselig ut til å være en bauta. Men fin er den!

Å gå langs asfalt er vel kanskje ikke det mest spennende for en hund. Men siden vi gikk lengre enn vi pleier, var det nok mye nye lukter for han uansett. Og det er jo gress og skog i grøftekanten så og si hele veien:

Glimt av mer vann fikk vi også, og jeg fant ut at bjørkestammer egentlig er ganske dekorative!

Før vi gikk ut hadde jeg et håp om at vi skulle komme oss ned til Elgåfossen før Eileif kom etter oss. Jeg somlet litt og kom meg ut av døra et kvarters tid senere enn planlagt, så vi rakk ikke ned til fossen. Men, jeg tror faktisk vi hadde klart det med et kvarter ekstra, så da vet jeg det til neste gang.

Hvor langt vi kom? Hit:

Og dit var det ca 4 km :)

4 Replies to “Formiddagstur langs Fv22”

  1. Bjerkestammer og hele bjerketrær er vakre.
    Noen ganger kan det være greit å gå langs veien i hvert fall hvis det ikke er for mye biler. Syns du kom deg langt jeg.

    1. Tove: Helt klart!
      Var ikke mye biler i går, så det gikk fint. 4 km er jo ikke veldig langt, men det er ikke så godt for føttene å bare gå på asfalt, så det var helt greit.

Comments are closed.