Fra en favorittfarge til en annen

5 uker siden forrige negletime, da var det bare å sette seg i stolen igjen i dag. Neglene har holdt seg enda bedre enn normalt denne gangen, var kun et bittelite hjørne som knakk for et par uker siden, men det fikk jeg filt til sånn at det var umulig å se:

I likhet med når jeg fikk disse neglene, så ser de også på dette bildet blå ut, men de var blågrønne. Tror det må være noe med mobilkameraet som gjør at bare blåfargen plukkes opp.

I dag hadde jeg bestemt meg for lilla negler, og jeg fant fort fargen jeg ville ha. Men Maria fikk frie tøyler til å gjøre noggo attåt, og dermed ble de slik:

Knallfine! Og jeg som i begynnelsen sa at jeg ikke ville ha noe glitter, har jo tatt helt av i det siste, for jeg synes jo det er fint! Har faktisk blitt sånn at jeg ikke har lyst på helt enkle negler i tradisjonelle farger lenger 😉 Men neste gang jeg skal dit blir det negler som skal vare nesten hele desember, så da lurer jeg på om jeg skal gå for noe rødt eller burgunder. Med noggo attåt 😉

2 Comments

 • boerboelheidi

  Lilla er jo aldri feil ?
  Det er veldig rart dette med farger i virkeligheten, og på bilder noen ganger. Og så er det forskjell fra skjerm til skjerm igjen også. Men jeg ser bare den blå på det øverste bildet jeg også, du må prøve helt grønne ?

  • Kjersti

   Heidi: Helt enig! 😀
   Fargegjengivelse er vanskelig! Nja, jeg er ikke så glad i grønt, men jeg skal aldri si aldri (har jeg lært) :p