Fremgang på hytta

I går var min kjære og jeg en tur på hytta for å fortsette litt der ute.

Dette er soverommet, og det ble vi ferdig med sist vi var der. Vi oppdaget etter at vi hadde kjøpt listene at de var 1 cm lavere enn de gamle listene, så det har blitt en glippe mellom lista og ledningen. Men inn her skal det senger, nattbord og andre skap, så ingenting av den glippa vil synes allikevel.

Jeg er veldig fornøyd med teppet her. Fargen er kanskje litt hard til de varme veggene, men når alt av møbler kommer på plass, og et par filleryer, så ser man ikke stort til det, og da er det mykheten og varmen det gir som er det viktige uansett. Det eneste som mangler nå er terskelen mellom soverommet og stua, men den får vi ikke tatt før stua er ferdig.

I går konsentrerte vi oss om vaskerommet og toalettet. Sistnevnte ble vi så ferdig med som vi kan. Det som mangler er skruene til toalettet, de ligger på et lurt sted, og som kjent pleier lure steder å være vanskelige å finne. Pluss at det må opp en liten list på terskelen, men det tar vi til sist, da det kommer til å være mange små lister vi må ta.

På vaskerommet fikk vi lagt ut og delvis tilpasset linoleumen, men det er en bulk i den og siden det ikke skal limes, har vi lagt det i press i håp om at det hjelper. Hvis ikke, får vi bare kjøpe lim.

Jeg er også ganske fornøyd med fargen på belegget på disse to rommene, men hadde ikke tapetet i tankene når jeg kjøpte linoleumen, så jeg ser det er en liten kræsj der. Men nok en gang, her kommer det baderomsmatter oppepå, så det er ikke så mye som vil synes.

Planene for neste tur dit blir å fortsette på vaskerommet, og så flytte alt av møbler fra den store delen av stua og inn på soverommet og den lille delen av stua, slik at vi får lagt teppet i den store delen. Det blir vel den verste jobben tenker jeg, men har mamma klart det så og si alene, så skal jaggu E og jeg klare det også 🙂

God helg!

{minsignatur}

8 Comments

 • camilla

  Kosleig med en en hytte da, som kan dra til å hente energi i ferier og helger! 🙂
  Og moro med oppussing, og da spesielt når man blir ferdig med noe og det går fremover 😉
  God helg til deg og! 🙂

  • Kjersti

   camilla: Jeg er veldig glad i hytta mi, har tilbragt mesteparten av alle ferier der siden jeg var 6 mnd gammel. Men etter at jeg bodde der i 5 år, har jeg ikke sovet der en eneste natt, og det er nå 6 år siden.
   Oppussing er moro når det er frivillig, ikke når det er etter en massiv vannlekkasje, som vi hadde der ute i mars i fjor. ca 1400 kubikk med vann som fosset gjennom gulvene i løpet av en ukes tid 🙁 Men ja, det er moro nå som vi ser vi snart er ferdige 🙂

 • camilla

  oi, nei da er det noe helt annet ja.. 🙁 Så utrolig trøttsomt da! nei da er vel ikke oppussing så artig, når man må gjøre det pga uheldigheter:/ Men bra det nærmer seg ferdig da. 🙂

  • Kjersti

   camilla: Det var helt forferdelig. Vasset omtrent i vann. Vann rant ut av tv’n (som sto på gulvet for anledningen), vann langt oppetter veggene, vann over alt. Men ja, det er veldig godt å se slutten nærme seg og forhåpentligvis kan hytta gå tilbake til å være den perlen den er når våren kommer 🙂

  • Kjersti

   Heidi: Takk! Ja, det er vanvittig deilig, selv om det ennå er mye igjen 🙂

  • Kjersti

   Carina Josefine: Det tror jeg virkelig at det gjør, selv om jeg så absolutt skulle vært hele jobben foruten. Vannlekkasje er noe ordentlig herk!