Gevinst i posten

I dag fikk jeg pakke i posten, og selv før jeg tok i pakken og leste hvor den kom fra, så visste jeg hva det var, det var gevinsten min fra S A!

Tusen tusen takk! Kortet var kjempenydelig, gleder meg så til å gi det bort! Og cachen var helt strålende! Skjønner nå hvorfor dere får så mye skryt for FTFC’ene deres, det var jo så vakkert! Vi har en mulig plan for den cachen, men det innebærer at den blir stående en stund før den blir lagt ut, så vi får tenke litt på det.

Fikk beskjed fra D at han ikke skulle hit i dag, men til by’n dro vi uansett, måtte jo hente sykemeldingen. Fikk også levert den ene gjenparten til Nav, så er det forhåpentligvis i orden denne gangen.

I tillegg stakk vi oppom Storsenteret og fikk handlet en julegave og middag til oss i dag, det er jo ikke noe vits å lage middag som D liker når han ikke er her, da sparer vi heller den til helgen.

Så vil jeg spørre dere så pent jeg bare kan om dere kan være så snill og gå inn på denne bloggkonkurransen og stemme på meg. Vi har noen dager igjen å stemme på, og i skrivende stund leder min konkurrent med 19 mot 6 stemmer, så hvis jeg ikke får hjelp, blir jeg totalt utklasset 🙂 Én stemme pr ip-adresse er lov 🙂

Bildet finner du også her.

{minsignatur}

6 Comments