Glup hund

Feberen min begynner heldigvis å slippe taket. Eileif holder fremdeles hardnakket på at han ikke er i ferd med å bli syk, men tidligere i dag måtte han innrømme at han ikke er i sin livs beste form. Tror han nøs 23 ganger på et par-tre timer i formiddag, stakkars!

I form til å gå noen skikkelig tur er vi ihvertfall ikke, så vi tok turen til Gårdsbutiken i formiddag for å la Nairo få ut litt energi. Kjøpte en ny ball med tau i til han, og den var kjempepopulær! Siden han elsker å tygge på og spise opp tau, blir dette en leke han kun får ha ute sammen med oss.

Handlet litt når vi først var der, blant annet noen julegaver. Godt å være skikkelig i gang med det, greit å få fordelt utgiftene. Og så kjøpte vi nytt hjernetrimspill til Nairo. Noen av dere husker kanskje det andre spillet han har?

Var veldig spent på hvordan han skulle løse det nye spillet, da dette er en kombinasjon av det gamle spillet og litt nytt. De hvite “klossene” kjente han igjen med en gang, og brukte den velkjente bulldoser-teknikken:

Når klossene først var borte, var det vel litt tilfeldig at han klarte å skyve på de brune brikkene:

Men han skjønte poenget veldig fort, og brukte så både snuta og potene på å skyve på resten av brikkene:

Jeg håpet at dette spillet skulle være en litt større utfordring for han, men jeg får heretter variere mellom de to forskjellige spillene, variere hvor jeg legger i godbiter, og også benytte tipset om å legge nedi utspedd vom og ha det i fryseren før han får spillene. Da blir det ihvertfall litt mer jobb 🙂

Til sist må jeg bare innrømme at vi har startet vedfyringssesongen for i år. 16 grader i stua og to syke mennesker, nei da har vi ikke noe valg lenger.

Og som et ekstra PS: jeg har i dag gjort om litt på menyen Hundene over her. Tidligere lå alt under ett, men nå har hundene fått hver sin undermeny. Kommentarene som ligger igjen i hovedmenyen Hundene ser derfor litt malplasserte ut, men jeg fant ikke noen løsning på hvordan jeg kunne flytte de.

Fortsatt god helg, alle sammen!

4 Comments

 • Heidi

  Jeg har ikke engang begynt å tenke på julegaver, har alltid så god tid…

  Synd vi har så smarte hunder som lærer de spillene så fort :p Men er veldig greit når en kan variere de litt.

  Vi har fyrt litt allerede, har vært 16 grader inne om morgenen i helgen, det er litt for kaldt ja.

  Håper dere alle er friske igjen snart, også de som ikke er syke… 😉

  • Kjersti

   Heidi: Vi kjøpte faktisk den første julegaven på fjorårets romjulssalg 😉 Men kjenner jeg meg selv rett, kommer jeg til å måtte bruke av matpengene de siste par ukene før jul.
   Ja, vi er teite som skaffer oss så glupe hunder! *ler* Ja, man kan jo øke vanskelighetsgraden litt på de ved å ikke legge godbiter i alle rommene, men Nairo må sjekke alle uansett 😉
   Det er ikke spesielt koselig på morgenen, nei!
   Takk for det! Eileif har fortsatt sin nysemaraton i dag, og nå innrømmer han at han ikke er i toppform. Stakkars!

 • Siv Anita

  Morro med sånne leker som viser hvor smarte hundene egentlig er. Jeg tror vi undervurderer dem stort innimellom!

  Håper dere blir friske snart…
  Klem

  • Kjersti

   Siv Anita: Å se hundene løse problemer, er absolutt moro! Det tror jeg også, men det gjelder å finne ut hvilke oppgaver som gjør at de overrasker oss 🙂
   Det håper vi også, takk!
   Klem 🙂