Godt nytt cacheår-event

Godt nytt år!

Siden fjorårets Godt nytt cacheår-event var så vellykket, måtte jeg jo selvsagt holde et event 1. nyttårsdag i år også. Jeg følte litt på at fallhøyden var stor, men i mine øyne var dagens event like vellykket som fjorårets. Kanskje enda litt bedre på grunn av det nydelige været vi fikk i dag:

Selv om vi var på plass et kvarters tid før oppsatt eventstart, hadde det faktisk kommet 3 deltakere når vi var på plass. Tror de var glade for at vi fikk igang bålet, for selv om det var strålende sol, så har temperaturen gått litt nedover det siste døgnet.

Det strømmet på med folk, i all hovedsak kjentfolk fra både nær og fjern. Utrolig koselig!

Jeg har 17 nick i loggboka, og selv om det er litt færre enn i fjor, så er jeg allikevel imponert over hvor mange som tar turen til skogen langt ute på landet midt på dagen 1. nyttårsdag.

Latteren satt løst (jeg har en tendens til å legge hodet mitt på hoggestabben, så da får jeg bare ta imot ertinga som kommer min vei 😉 ), skravla gikk i ett, og det ble grillet både pølser og minimarshmellows:

Tusen takk til alle som kom, jeg setter umåtelig pris på å få være en del av dette herlige miljøet!

Nesten en time etter at eventet egentlig skulle være slutt, satt vi kursen mot to cacher jeg ikke har tatt. Det trengs hjelpemiddel for å få tak i de, og siden vi ikke har sånt tilgjengelig, hadde jeg egentlig avskrevet å noensinne få logget disse to. Men nå var det noen som heller ikke hadde fått tatt de som hadde hjelpemiddel, og vi kunne få slenge oss med de.

Nå viste det seg at en av disse cachene lå ødelagt og lett tilgjengelig på bakken, så den kunne vi fått logget uten hjelp. Men nå fikk vi logget begge to, og å allerede ha 3 funn på årets første dag er jeg veldig fornøyd med.

Oppsummering av mitt cacheår 2016 kommer i løpet av en ukes tid, følg med!

6 Comments

 • boerboelheidi

  Koselig med event denne tiden 🙂
  Været ser jo helt fantastisk ut, her kom det 1 cm med snø i dag.
  Gleder meg til å finne nye cacher, når det engang blir.. Er jo bare slik det er, men kjenner at denne tiden og frem til mars/april er lang når det gjelder cacher også.

  • Kjersti

   Heidi: Veldig koselig!
   Siden det har blitt kaldere i natt, så var det litt surt i lufta på eventet i dag. Men med den sola tåler man litt færre varmegrader 🙂
   Vi er heldige her nede som har mulighet til å ta cacher gjennom hele året. Selv når det er snø her, er det som regel alltid noen vintersikre cacher å finne. Normalt går min aktivitet ned ganske mye i vinterhalvåret også, men spesielt nå i desember har jeg vært mye ute. Må jo benytte muligheten når det ikke er altfor kaldt og ikke noe snø 🙂

 • Team Høst

  Tusen takk for flott event i dag ? kaken var som forventet meget god.
  Som alltid hyggelig og treffe dere begge. Må jo ikke glemme at det også var også var hyggelig å treffe Nairo, neste gang regner jeg med at vi blir bestiser ?
  Fortsatt godt nytt år.

  • Kjersti

   Team Høst: Takk for det, og takk for at dere kom! Den kaka er farlig god altså 😉
   Neste gang dere møtes, uansett hvor kort eller lang tid det tar før det skjer, så har nok Nairo glemt at han har møtt dere 😉 Men, som du så i dag, så tar det ikke så lang tid før han er trygg, bare han får gjort ting på sin måte 🙂
   Takk det samme!

 • Tove

  Så heldige dere var med været! Og det ser ut som dere hadde det både fint og koselig. Jeg tror jeg skal ha som mål å karre meg til et event i løpet av dette året. Så får vi se om jeg endelig får ut finger’n 😉

  Gleder meg til å se lista over de beste cachene dine. Er så kjedelig at det ikke går an å beskrive hvordan cachen er syns jeg. men samtidig så merker jeg jo at de ikke er så morsomme å finne hvis jeg vet hva som venter meg.

  • Kjersti

   Tove: Vi var kjempeheldige i år! Utrolig vakkert der når det er fint vær, selv om det var kaldt. Ja, du har sagt et par år nå at du skal karre deg på et event, så da synes jeg du skal klare det i år 🙂
   Det blir nok ikke noen spesifikke cacher som kommer på lista, men mer opplevelsen og turen. For det er jo ikke akkurat noen hemmelighet at jeg hovedsaklig tar turcacher 🙂