Gratulerer med dagen, min kjære ektemann!

I dag har min kjære Eileif bursdag, hurra! Rundt tall var det i fjor, men jeg har vokst opp med at alle bursdager skal markeres på en eller annen måte, og derfor måtte jeg jo gjøre litt stas på mannen min i dag 🙂

Fikk gratulert han på morgenen før jeg dro på kurs. Etter kurs bar det rett hjem, så han kunne få pakke opp gavene sine. En spent mann pakker opp den første:

Og så glad ble han da han så hva som var i pakka:

Gaven er et tursett han har ønsket seg, og det består av multiverktøy (Leatherman-lignende), lomme-sett med kniv, gaffel og skje, lommelykt, fiskekniv, tursag og liten øks.

Og i den andre pakken var dette:

Sommerturbukse fra Stormberg med masse lommer (et must på alle ytterplagg Eileif har) og med avtagbare bein.

Så tok vi turen til by’n og til Café Spisekroken, der vi spiste nydelig pasta. Siden været i ettermiddag var av det bedre slaget, tok vi en tur nedom Grotten på Torvet og spiste is til dessert. En ordentlig trivelig bursdag 🙂

Gratulerer med dagen, kjære mannen min!

{minsignatur}

8 Comments

 • Eileif

  Tusen takk for en kjempefin dag. Jeg har hatt det ordentlig kos sammen med den beste kona en mann kan få. Elsker deg kjempemasse.

  • Kjersti

   Eileif: Jeg er så glad du har hatt en fin dag, da blir jeg glad også! Og jeg har verdens beste mann! Elsker deg masse masse! 🙂

  • Kjersti

   Heidi: Han sier tusen takk 🙂
   Jeg synes tursettet var litt tungt, så det er ikke noe man drar med seg på langturer, ihvertfall ikke hele settet. Men ja, det var veldig fint og praktisk 🙂 Buksen håper jeg står til forventningene, og at den funker fint gjennom sommeren 🙂

 • Siv Anita

  Gratulerer med gårdagen, Eileif!!! 🙂

  Kjersti; jeg har omsider fått satt meg ned og lest Norge På Tvers innleggene dine skikkelig, men jeg kan ikke kommentere på dem… Uansett; fantastisk bra skrevet, flotte bilder og TUSEN TAKK for en kjempeflott tur! En av mine store turdrømmer som ble virkelighet! 🙂

  • Kjersti

   Siv Anita: Han svarer tusen takk 🙂
   Jeg har aktivert en funksjon i bloggen som gjør at man ikke får kommentert på innlegg eldre enn x antall dager, fordi jeg er så plaget med spam. Takk for hyggelige ord, og tusen takk for turen, du også! Godt å høre at du også er fornøyd 🙂