Hverdagssmil episode 8

Da jeg startet med denne “serien”, var litt av målet at jeg selv skulle bli flinkere til å legge merke til de små tingene i hverdagen som får meg til å smile, og også å dele de med dere. Jeg har ikke klart å bli flinkere til å se hverdagssmilene, og jeg har ikke vært flink til å dele de få jeg har tatt bilde av med dere. Derfor får dere nå bilder fra mai og juni, og så legger jeg dette prosjektet på is for en stund. Forhåpentligvis klarer jeg å finne tilbake til dette, for jeg liker både tanken og ideen.

Når jeg skal vaske klær, sorterer jeg klærne i hauger på badet før jeg tar med meg haug for haug ned på vaskerommet. Noen ganger blir jeg ikke ferdig på én dag, og da blir haugene liggende på badet.
Hvis Nairo blir med meg på soverommet for natta, har han fast plass på badet imens jeg gjør meg klar for senga. Og han gir blanke om det ligger noe på plassen hans, han skal ligge der uansett:

Heggen blomstret:

Den perfekte bensinfyllingen:

Midt i mai hadde jeg noen dager med vond rygg, hvor jeg la meg på gulvet med beina opp i sofaen. Da fikk jeg fort selskap:

Syrin i blomst:

Vakker blomst i gave:

Hvis dere har noen tips til hvordan jeg skal bli flinkere til å se og bevare de verdifulle hverdagsøyeblikkene, så blir jeg på ingen måte lei meg hvis dere legger igjen en kommentar 🙂

2 Comments

Det er så koselig å få kommentarer, så legg gjerne igjen noen ord :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.