Idioten fikk det til

I samarbeid med han som ikke leser monteringsanvisninger!

I dag var dagen for å få sammen den hersens grillen. Eller, grillen er jo ikke hersens, det er jo monteringsanvisningen som er hersens. Så når Eileif hadde stått opp og fått en sløv formiddag, var det bare å komme seg ut på verandaen, og dette er det vi hadde etter søndagens skruing:

Ser jo ikke så ille ut, men vi ante jo ikke om vi hadde brukt riktige skruer, skiver og muttere på riktig sted, så det var bare å demontere hele greia:

Nairo var litt mindre hjelpsom i dag, han holdt seg mest til å spise fiber:

Etter å ha sortert alle små deler, kunne vi starte på nytt, og snart var lokket ferdig:

En liten stund senere var bunnen fastmontert på beina:

Og ikke lenge etter det var lokket på plass og grillen klar til bruk:

Og det skal sies at det slettes ikke var så vanskelig når man visste hvilke skruer med tilbehør som skulle hvor. Vi satt til og med igjen med en mutter og en vingemutter, det kan vel ikke være feil? :p

8 Comments

 • boerboelheidi

  Veldig lik en grill vi hadde tidligere. Men så kjøpte vi oss stor gassgrill, som nå har stått i garasjen ihvertfall de siste to-tre årene.. 🙄 Nå bruker vi den “coca” grillen eller bålpannen, ikke noe som er som kull når man skal grille 😀

  • Kjersti

   Heidi: Jeg har hatt flere av den kulegrillen vi nå har pensjonert, og jeg har vært superfornøyd med de. Men jeg synes det blir mer og mer vanskelig å få tak i ordentlige kullgriller, så jeg var glad da vi fikk tak i denne nye, sidebord er viktig for meg (sier jeg, som aldri er den som står ved grillen…).
   Jeg vet hva gass kan forårsake hvis det går galt, derfor nekter jeg innkjøp av gassgrill. Jeg tror nok vi hadde grillet oftere hvis vi hadde hatt gass (vi har ennå ikke grillet i år….), men jeg er helt enig i at kull er det beste! 😀
   Kanskje både dere og vi skulle vurdere elektrisk neste gang?

    • Kjersti

     Heidi: Tror det er første gang jeg hører noen si at de gjør noe ofte fordi det tar lengst tid 😉
     Sant det, bortsett fra at inne får du ikke gleden av å bli spist opp av mygg imens du griller 😀

     • boerboelheidi

      Hehe, ja. Tiden er jo bare mens man venter på at kullet skal bli klart, og da kan man forberede tilbehør eller sitte å slappe av 😁
      Mygg har vi heldigvis ikke sett enda i år 🙂
      Uten at jeg har noen holdepunkt for det, så tror jeg det går mer i kullgrill igjen.
      Jeg liker ikke gassgrill, både fordi jeg ikke synes det er sikkert.. og så blir ikke maten grillet 🙄 Lukten av kull (?) og tennvæske hører jo med 😄

      • Kjersti

       Heidi: Sant det 🙂
       Her er det mengder med mygg, jeg går konstant og klør på minst 2 stikk om gangen.
       Jeg synes jeg nesten bare ser gassgriller, både hos venner, i butikkene og på sosiale medier. Bortsett fra når folk er på tur, da. Helt enig med deg!

 • Tove

  Den ser jo fin ut den. Men hvordan var det, hadde dere brukt riktige skruer på første forsøk, eller var det mye feil?

  • Kjersti

   Tove: Satser på at den blir bra 🙂
   Vi hadde vel brukt stort sett riktige skruer, men noe var feil. Spesielt hvilke steder det skulle være skiver og ikke.

Det er så koselig å få kommentarer, så legg gjerne igjen noen ord :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.