Jaggu er du over, juni

Var det ikke akkurat 1. juni? Det slutter aldri å forbause meg hvor fort månedene flyr unna.

Månedens høydepunkt:
Spåtind-helgen, uten tvil. Selv om vi ikke kom oss opp over tregrensa på lørdagens tur, så var det allikevel en fantastisk fin helg!

Månedens nedtur:
Det må være knotten på Spåtind på lørdagskvelden:

Trodde jeg skulle bli koko!

Månedens bøker:
Jeg leste Vakker i døden av Peter James:

Du kan lese omtalen min her.

Månedens hverdagsøyeblikk:
Nå føler jeg at juni totalt sett var litt mindre varm enn mai, men det har allikevel vært veldig mange veldig varme dager, og det begynner nesten å føles hverdagslig:

Ikke at jeg liker varmen noe mer enn jeg gjorde i mai, men man blir jo mer vant til det.

Månedens Nairo:
Og varmen bringer oss videre til Nairo. Jeg trodde jo at han skulle være ekstremt skeptisk til vifte, men han skjønte fort poenget med den og brukte den for alt den var verdt:

Månedens shopping:
Jeg har egentlig shoppet en god del i juni, men det jeg er aller mest fornøyd med, er jakkene og skjørtet fra Spåtind-helgen:

Skjørtet har jeg brukt et par ganger, og det er så komfortabelt å ha på seg!

Månedens strikketøy:
Strikkelysten er der, så absolutt! Så nå i kveld strikket jeg 4 runder mens jeg tittet på en film, de eneste 4 rundene jeg har strikket hele måneden. Det er altfor varmt å sitte med det jeg holder på med i ull, og jeg er lei mønsteret på det jeg holder på med i bomull. Jada, luksusproblem.

Månedens naturbilde:
Lett å velge, solnedgangen fra kvelden med Grillkløveret:

Jeg tror jeg aldri tidligere har tatt et bilde av noe så naturlig som endte opp så abstrakt som dette. Jeg har ikke etterbehandlet det, og jeg har ikke brukt noe filter når jeg tok bildet, jeg bare endret innstilling til det ferdigprogrammerte solnedgangsprogrammet på speilrefleksen min.

2 Comments

 • boerboelheidi

  Dessverre går disse månedene jeg liker best mye fortere enn de andre månedene 🙁 Men det er heldigvis igjen juli, august og september 😀

  • Kjersti

   Heidi: Før jeg skrev dette innlegget, tenkte jeg etter om dette skoleåret vi nå har lagt bak oss har hatt noen treige måneder i det hele tatt. Og jeg kom frem til at bare januar var ekstremt treig, resten har gått fryktelig fort.
   Jupp, og jeg ønsker meg en mild vinter med barfrost og lite snø, så jeg kan cache mye. Skal ønske det for dere også 😀