Januar 2020

Jeg har endret litt på kategoriene i månedsoppsummeringene, enjoy 🙂

Månedens høydepunkt:
Først var det å få ligge en stund i et badekar med varmt vann:

For fremtiden ønsker jeg meg enten å utvide brønnen og fikse rørene til badet i dette huset, eller å flytte til et hus med et fungerende bad og offentlig vann og kloakk, for jeg savner så ekstremt å kunne løse opp muskelknuter i et varmt bad.

Det andre høydepunktet denne måneden var å holde lillemor:

Og det er egentlig ingenting som kan måle seg med det <3

Månedens bøker:
Jeg er ikke ferdig med mursteinen på nesten 1100 sider som jeg begynte på tidlig i desember, men nå har jeg ikke mange sidene igjen, så den blir med i februaroppsummeringen.

Månedens Nairo:
Nairo har ikke gjort mye vesen ut av seg denne måneden (heldigvis!). Men han har vært med på tur:

Jeg kjøpte ny vannskål til han i dag, den i plast som står på soverommet var ikke noe pen lenger. Men jeg er ikke god nok blogger til å ta bilde av vannskåla, derfor slenger jeg inn en link istedenfor 😉 Bare at skåla på bildet ikke er helt lik den jeg kjøpte, for på den jeg kjøpte står det Water, og den er sort inni, ikke grå.

Månedens geocaching:
Det har vært mye god geocaching i januar, men det ultimate høydepunktet var trippeljubileet mitt 18. januar:

Det er egentlig ikke så stort å ha cachet i 10 år. Det er egentlig ikke så stort å fylle datomatrisen. Det er litt stort å ha 4000 funn. Men det store for meg er å ha klart å gjennomføre dette og få det til å klaffe til én dato. Og det er jeg stolt over!

Månedens strikketøy:
Jeg har ikke rørt strikkepinnene siden skjørtet ble ferdig. Jeg har lyst til å strikke, men hver gang jeg setter meg ned i sofaen for å se noe på tv og dermed kunne jeg tatt frem et strikketøy samtidig, så er det et uoverkommelig ork å løfte på lokket til boksen der strikketøyet ligger. Derfor gjør jeg det ikke. Men en vakker dag!

Månedens naturbilde:
Uten tvil ett av bildene tatt på turen forrige helg:

4 Comments

 • boerboelheidi

  Januar har faktisk gått forbausende fort synes jeg, måtte bare februar gå like fort. Det bør den forresten, er ikke like mange dager.. ?

  • Kjersti

   Heidi: Ekstremt fort! Bare to uker igjen til vinterferie 😀
   *ler* Husk at det er skuddår i år, så det er bare 2 færre dager 😉 Skuddårsdagen er forresten en lørdag, det er suvenirdag, og det er greit å få tatt en haug med cacher den dagen 😀

  • Kjersti

   Tove: Takk! Så hyggelig å høre! For det er ikke noen hemmelighet at disse oppsummeringene ikke er de mest leste innleggene mine.