Jeg feiret med et event

45 er jo ikke et rundt tall, men jeg hadde lyst til å gjøre bittelitt ut av dagen, så for en god stund siden fikk jeg publisert et event til i dag. I tillegg sa jeg ifra til noen gode venner som ikke driver med caching/bare driver bittelittegrann med caching. Jeg skulle stå for pølser med tilbehør og fyr på bålet, så fikk folket grille seg pølser som de ville.

Eventstedet var Elgåfossen. Da jeg hadde event der i fjor, var det jo ikke antydning til vann i fossen, og det har det ikke vært etter tørka i sommer heller, men nå var det heldigvis godt med vann:

Jeg annonserte ikke i eventet at det var en bursdagsfeiring, men noen skjønte tegninga ut fra navnet på eventet: 2×22,5 🙂

Eileif fikk igang bålet, og de første deltakerne var tidlig på plass:

Innen eventstart kl. 12 hadde det allerede kommet ganske mange, egentlig flere enn jeg hadde sett for meg! Moro! Og det var veldig mange nye fjes og nye nick for meg, enda mer moro!

I to timer koste vi oss med skravling, pølser, sjokolade og Lisa-bakt kake 🙂 Til og med muggleren og nesten-mugglerne hadde det trivelig, virket det som, jeg hadde ihvertfall sagt ifra at cachere ikke er farlige 😉

Ved eventslutt fikk jeg publisert en multi noen kilometer unna. Jeg ble med 5 andre cachere opp for å være sikker på at stegene i multien fungerte som de skulle, og det gjorde de. Til og med de små fellene jeg hadde tatt med ble gått i, så det skal bli spennende å få tilbakemeldingene fra de jeg ikke gikk sammen med, for å se om de har gått i fellene eller ikke 😉

En veldig vellykket dag, tusen takk til alle som deltok! Og tusen takk for bursdagssang <3

2 Comments

 • boerboelheidi

  Det var da veldig mange bilder fra fossen..? Nesten så jeg tror på deg når du sier at det er vann i den fossen til vanlig ? Neida, fossen er fin, og veldig greit at det er vann der igjen, gjenstår å se til sommeren hva som skjer med den..
  Fantastisk måte å feire bursdag på 😀 Trenger jo ikke rundt tall for å feire, dessuten er 45 nesten rundt, midt i mellom to runde tall ?
  Har du lagt ut multi ?Og når jeg nå sjekket, så kommer jeg på at det ikke er første ?Må se om jeg får sjekket denne nærmere en gang, spennende med “feller” 😀

  • Kjersti

   Heidi: Ja, jeg måtte jo bevise at det var vann i den i dag, fire bilder er vel bevis nok? Hadde ikke lyst til å legge ut bilder av deltakerne, derfor ble det sånn 😉 Og Eileif og jeg snakket om dere på eventet, dere skulle vært der og sett vannet med egne øyne 😀
   Veldig koselig å feire på denne måten, helt klart. Hadde ikke forventet et så bra oppmøte, jeg føler meg beæret <3 Og ja, 45 er halvrundt 😀
   Nei, jeg har en multi til, men den er veldig mye enklere enn denne. Og jeg regner med at dere tar denne nye neste gang dere kommer nedover 😀