Jeg ønsket meg nordlys, og det fikk jeg!

For en stund siden spurte Eileif hva jeg ønsket meg fra nord. Jeg ville egentlig ikke ha noe annet enn at han kom hjem, men gave skulle han ha med uansett hva jeg sa. Så jeg sa at jeg ønsket meg nordlys, og det fikk jeg:

1 160414 Ønsket meg nordlys, og det fikk jegHoldt på å le meg ihjel når han la avisa på bordet! :p

Men jaggu kom han med flere gaver også. Snille svigermor hadde sendt dette med han til meg:

2 160414 Ønsket meg nordlys, og det fikk jegNydelige tykke sokker med reinsdyr på, perfekt til kalde vinterkvelder. Herlige tynne hjemmestrikkede sokker, akkurat sånne jeg trenger i turstøvlene. Og en vakker buff med nordlys på, og teksten “I’ve seen the light”. Nå har jo jeg ikke sett lyset (hverken på den ene eller den andre måten), men jeg skal uansett bære denne buffen med stolthet!

Og så fikk jeg gaver av søte snille mannen min:

3 160414 Ønsket meg nordlys, og det fikk jegT-skjorte med nordlys på, isbjørn med baby (perfekt til bamsesamleren meg!), kjærlighetste (nok en gang: mannen min er definitivt mer romlemantisk enn meg 🙂 ), 3 små magnetiske bokmerker (bare 2 ble med på bildet), og kjøleskapsmagnet. Så ingen skal komme og si at jeg ikke får det jeg ønsker meg, og heller ikke at mannen min ikke er oppfinnsom! 😀

Og forresten: det er ubeskrivelig herlig å ha mannen min her hos meg igjen!

16 Comments

 • boerboelheidi

  Så mye flott 🙂
  Tenker det er noen som er glade og lykkelige for øyeblikket.. 🙂 Ønsker dere en fantastisk flott påske, spesielt etter så lang tid fra hverandre, kos dere <3

  • Kjersti

   Heidi: Ja, og så mye med så vakkert nordlys på!
   Det er perfekt å ha han hjemme igjen 🙂 God påske til dere også, kos dere alle sammen! <3

 • Annikken Sundet Røllander

  Såå fantastisk romantisk gave å få 🙂 Snille Eileif ! Jeg kjenner lykken deres gjennom det du skriver Kjersti :-

  • Kjersti

   Annikken: Han er både snill, romantisk og flink til å overraske, denne gode mannen min 🙂 Ja, det er godt å være to sammen igjen!

  • Kjersti

   Siv Anita: Jeg tenkte vel aldri over at avisa der oppe heter Nordlys :p For jeg foreslo at han skulle sjekke om det fantes noen butikker som hadde nordlys på krukke 😉
   Dere også! <3

 • Tove

  Ikke bare en romantisk mann, men humor og kreativ er har han også 🙂 Er det noen sak når du får alt du ønsker deg og enda mye mer 🙂 Kanskje blir det ekte nordlys på himmelen neste vinter på deg.
  Hvordan reagerte Nairo når Eileif kom hjem igjen? Ellevill glede eller fornærmet?

  Kos dere masse i påsken og framover. Og så håper jeg formen er bedre.

  • Kjersti

   Tove: Det har du rett i, han er superflink til å finne på sånne ting 🙂 En eller annen gang skal jeg se nordlyset i virkeligheten, ingen tvil om det!
   Nairo var med på Gardermoen, så de hilste mens Nairo satt i buret. Normalt pleier ikke Nairo å logre noe i bilen, men da var det tydelig vifting på stumpen 😉 Her hjemme har det gått veldig bra, det eneste jeg egentlig merker noe på han, er at han ikke ligger i senga vår om natta lenger, noe han gjorde så og si hver natt når Eileif var borte 😉
   Takk det samme! Nei, skal ikke påstå det, feberen henger hardt i 🙁

   • Tove

    Uff da 🙁 Da krysser jeg fingre for at du snart er bedre.
    Nå skal vi se om finner 2-3 bokser i Lågendalen 😉 Bere sånn for å erte deg bittelitt.

    • Kjersti

     Tove: Takk! Jeg har en hard uke foran meg på jobb etter påske, så jeg håper inderlig at feberen er borte da.
     *ler* Helt i orden, det, bare ert du :p Kos dere masse! 🙂

  • Kjersti

   Kristina: Ja, det har jeg så absolutt, og han slår meg til gangs i begge deler 🙂

 • Lene

  Nå har du jo hatt Eileif hjemme i et par uker. Fortsatt like deilig, håper jeg? Han har jo vært borte såpass lenge at det sikkert går noen uker til før du i enkelte øyeblikk ønsker han dit pepper’n gror, eller er det bare meg som har sånne øyeblikk? Det var veldig koselig å ha Marianne hjemme i påska, men fytte så deilig det var da hun dro på jobb igjen tirsdag 😛 Kan bli litt mye av det gode også…

  Så mye fint du fikk, både av svigers og av Eileif. Er det ikke deilig når den du er gift med kjenner deg så godt at han vet hva du blir glad for? Ble sånn passe misunnelig på både t-skjorta og isbjørnbamsene. Er ikke bare du som er glad i bamser nemlig.

  • Kjersti

   Lene: Veldig, veldig deilig å ha han hjemme igjen! Det som ble så dumt, var at jeg ble dårlig når han kom hjem (og jeg er ikke helt i 100 enda), og nå har han blitt dårlig også. Så vi har liksom ikke fått kjenne ordentlig på følelsen av å være sammen igjen, det har gått mer på snufsing og hosting og harking og inntak av febernedsettende. Klart at alle trenger tid for seg selv! Du må ha Lene-tid, hun må ha Marianne-tid, jeg må ha Kjersti-tid. Jeg tror ikke man kan gjøre sitt beste i alle situasjoner i alle forhold hvis man ikke tar litt vare på seg selv også.
   Det er veldig deilig, og selv om jeg nå vet at han er veldig flink og oppfinnsom når det gjelder gaver, så blir jeg overrasket hver eneste gang. Åh, er vi like der også? Så stas! Bare fra her jeg sitter ved pc’en, så kan jeg se 20 bamser. Tør ikke telle hvor mange som står i barnesenga mi nede på gjesterommet :p

 • Lene

  Jupp, alenetid er viktig. Går man å tråkker på hverandre hele tiden, så blir man jo lei hverandre. For ikke å si kokko til slutt 😛 Utrolig kjipt at du ble syk da, men det var vel reaksjon på at du endelig kunne slappe av 😉

  Åh jada, enda en ting å sette opp på Kjersti = Lene-lista 😀 Jeg liker best litt spesielle bamser, bamser som skiller seg ut fra mengden. På pulten min, som er stor og god, og med flere etasjer, har jeg to okse-bamser, en ku-bamse, en liten og en stor dromedar, en grønn fisk og en mus som sitter på en ost. Ja, også en Zhu Zhu hamster, gul med rosa hanekam 😛
  Flere ting til lista? Jeg går helst i gode og myke klær inne, og mote gir jeg jamt f*** i. Jeg hater å gå i klesbutikker, og jeg hater å lage mat (det er Mariannes jobb). Den største forskjellen jeg kan komme på er at jeg, i motsetning til deg, har varme føtter, og dermed hater jeg å bruke sokker.

  • Kjersti

   Lene: Så sant, så sant 🙂 Ja, jeg tror også det. Og den henger godt i, denne forkjølelsen eller hva det nå er 🙁
   Du må ta bilde og blogge om de herlige bamsene dine, de har jeg lyst til å se! 🙂
   Jøsses, så artig at vi har så mange likheter! Skulle gjerne hatt disse varme føttene dine altså, og jeg tror også Eileif skulle ønske at jeg hadde de, spesielt midt på vinteren når jeg uten forvarsel legger de inntil han. Da tror jeg ikke han er spesielt glad i meg :p