Juli 2018 er historie

Puh! Varme juli 2018 er over om få timer, og jeg håper inderlig at august blir kjøligere.

Månedens høydepunkt:
At Heidi, Tore og Jen var på besøk i forrige uke. Vi fikk ikke gjort noe som helst av det jeg opprinnelig hadde lyst til, men det var uansett to veldig koselige døgn, og siden vi sees sånn cirka maks en gang i året, er det alltid stas å tilbringe tid sammen med de:

Månedens nedtur:
Igjen: Varmen. Nei, man burde ikke klage, det er så sjelden vi har en sånn sommer her i Norge, bla bla bla. Dette er ikke normalt for oss, og det har vært 30 grader i 3 måneder nå. Jeg makter ikke…

Jeg holdt ut i 10 minutter.

Månedens bøker:
En bok, Vakker i døden av Peter James:

Omtalen min finner du her.

Månedens hverdagsøyeblikk:
Bruk av vifter:

Vi har en takvifte og to bordvifter som går mer eller mindre kontinuerlig når vi er hjemme, og det hjelper ihvertfall litt.

Månedens Nairo:
Helt siden han var valp, har Nairo likt å “moje” i/gni seg inntil våte tekstiler, f.eks. på vaskerommet når jeg henger opp vask, eller på badet når vi har dusjet. Av en eller annen merkelig grunn, er det spesielt Eileifs håndkle han helst vil moje i, og tidlig i måneden satt han som vanlig i gang. Det uvanlige akkurat denne gangen var hvordan håndkleet la seg og at Nairo ble sittende der i et par minutter:

Holdt på å le meg ihjel 😀

Månedens shopping:
Her kunne jeg nevnt flere ting, men det må bli mobiltelefonen:

Nå har jeg fått brukt den en stund, og jeg er veldig fornøyd! Og jeg fikk også levert tilbake etuiet og kjøpte det samme som jeg hadde på den gamle telefonen. I tillegg har jeg i dag kjøpt sånn “propp” og satt på baksiden, får se om jeg venner meg til den 😉

Månedens strikketøy:
Har ikke strikket en eneste pinne i hele juli, og nå har jeg heller ikke det minste lyst til å strikke. Men jeg gleder meg massivt til kjøligere dager med strikketøyet i fanget og noe koselig på tv’n!

Månedens naturbilde:
Jeg prøver å finne fine bilder å legge ut i denne kategorien, men denne gangen vil jeg heller ta med et dårlig bilde som viser noe jeg antagelig aldri får se igjen, nemlig måneformørkelsen som var om fredag:

August i morgen. 5 dager igjen med ferie, og hodet mitt er allerede igang med å sortere hva jeg vet må gjøres og i hvilken rekkefølge det bør gjøres, samtidig som jeg forbereder meg på alt som må gjøres som jeg ikke har tenkt på. Men, nå er det meldt litt kjøligere resten av uka (ihvertfall med 25 grader som maks), og hvis det slår til skal jeg jaggu nyte de siste dagene!

2 Comments

 • boerboelheidi

  Juli over!? Hjelpes, har faktisk ikke tenkt så mye over at det er august i morgen, det var den sommeren..Hurra for kjøligere dager!
  Jeg har vel strikket litt i juli, sånn ca en runde tilsammen.
  Disse dagene her har jeg ferie på rett, lå til nesten halv ti i dag, klarer ikke engang huske når sist det skjedde. Og så gjør jeg veldig lite.. litt nå og da. Men vet at neste uke blir bra hektisk, siden de er første uke på jobb igjen.
  Men skulle vi ikke møte opp på festningen igjen neste gang også? om 104 år? Trodde det var avtalen.. 😉

  • Kjersti

   Heidi: Jeg håper ihvertfall at det blir kjøligere dager! Noen har spådd at det kommer til å være varmt til langt uti oktober, og det er helt greit så lenge det ikke overstiger 25 grader.
   Oi! Sovet til halv ti!!!??? Det er jo helt utrolig!
   *ler* Joda, vi har en avtale sammen med Tiril 😀