Kommet litt lengre på skjerfet

Det blir ikke så mye strikking for tiden, for selv om jeg har lyst til å strikke, så ender det med at jeg ligger som halvslakt i sofaen når det først er noe jeg skal se på TV. Men litt lengre har jeg kommet siden sist jeg viste bilde:

Fremdeles ser den mørke rosafargen rustrød ut, noe den ikke er i virkeligheten. Og så har det dukket opp to skikkelig røde striper, de ser litt “harde” ut mot det andre, men sånn får det bare være. Blir nok litt mer sammenheng i det når det er helt ferdig.

Jeg har nå strikka litt over 3 måneder, så ikke bare blir det langt, men det blir definitivt ikke noen julepresang. Helt greit, da får det bli bursdagspresang neste år. Funker det, også 🙂

2 Comments

    • Kjersti

      Heidi: Blir nok mulig å snurre det noen ganger rundt halsen, ja 😉
      Veldig moro! Og for meg som vet hvilke temperaturer fargene representerer, er det enda litt mer moro 🙂