Konkurranse hos Borti Svingen

I samarbeid med Bristols.no har Borti Svingen en fotokonkurranse nå, og det må jeg jo være med på! Premien er et gavekort verdt kr. 250,- hos Bristols.no, og i tillegg betaler de frakt! Bristols.no har noe for de fleste dyr, og jeg er sikker på at det blir lett å bruke opp gavekortet hvis jeg skulle være så heldig og vinne.

Jeg har i løpet av årene tatt en haug med bilder av hundene mine. Når jeg nå gikk kritisk gjennom bildene for å finne et som virkelig kunne betegnes som et blinkskudd, satt jeg igjen med 7 bilder. Og så lenge man bare kan delta med ett bilde, lot jeg min kjære bedømme hvilket av de det skulle bli. Og da endte vi opp med dette:

Nairo må bare av og til (ganske ofte, når jeg tenker meg om) få ut litt overskuddenergi, og da ender det med springeraptuser. Her i det grønne, og etter deilig avkjølende bading 🙂 Full fart og stor lykke!

Man kan delta i konkurransen frem til lørdag 21. januar, så det er bare å bli med! Eller nei, da er det jo mindre sjanse for at jeg vinner… 😉

{minsignatur}

4 Comments

 • camilla

  tvi, tvi! 🙂 skal holde tummarna for deg jeg 😉 Veldig bra bilde forresten. Kan du delta med flere enn ett? Da kunne du jo lagt ut de andre seks, så kan vi stemme over dem 😉

  • Kjersti

   camilla: Tusen takk 🙂 Nei, jeg kan bare delta med ett bilde. Men takk for tipset! Neste gang jeg kommer i en tilsvarende situasjon, skal jeg jaggu la dere stemme frem det jeg skal delta med, det var jo en kjempeidé! 🙂

 • Carina Josefine

  Kjempestilig bilde! Elsker slike actionbilder! 🙂

  Takk for at du deler konkurransen 🙂

  Jeg skulle også gjerne sett de bildene du valgte bort… kan du ikke lage en bloggpost med dem? 😀

  • Kjersti

   Carina Josefine: Tusen takk 🙂 Det er sjeldent jeg får til noen bra bilder når Nairo er i fart, må lære meg mer om det. Men her har jeg vært heldig 🙂
   Bare koselig 🙂
   Skal se hva jeg får til 🙂