Kosestund

Gårsdagen var en skikkelig berg- og dal-bane-dag. Du vet de dagene hvor du veksler fra å være lei, trøtt og sliten til å bli glad og fornøyd, og så blir du frustrert, lei deg og sint, før du ender opp med å se lyset i andre enden og å få en god følelse i hjertet? Jupp, nettopp en sånn dag.

Timene på jobb sneglet seg avgårde, men lyspunktet kom i prøvesmaking av bryllupskaka. Min kollega T skal jo bake den, og hun tok med seg et prøveeksemplar på jobb i går. Nydelig! Rett og slett nydelig! Nå får vi ikke lov til å få greie på nøyaktig hvordan den blir seende ut, men farger og smak var midt i blink!

Like før D og jeg skulle inn og handle, ringte kontaktpersonen min hos forsikringsselskapet angående vannregninga fra kommunen hvor forsikringsselskapet skal dekke merforbruket pga lekkasjen. Regninga var på 38.000,-, og han fortalte da at størsteparten av regninga var avløp, ikke vann. Og avløp dekkes jo ikke. Så hvis ikke kommunen har gjort noe feil, så ender det med at jeg går ca 20.000,- i tap. Trodde ærlig talt et øyeblikk at jeg skulle klikke i vinkel og bli en sånn kunde som jeg virkelig ikke liker å snakke med selv, men jeg klarte å styre meg.

Måtte selvsagt få med oss finalen av Norske Talenter, og fikk da bevist at jeg er kvinnfolk ved å multitaske. TV-titting og sying på noen bånd som skal brukes i bryllupet gikk som en drøm, nå er jeg over halvveis med disse båndene og ser endelig lyst på det. I tillegg hadde E startet med navnelappene i går mens jeg var på jobb, men der må det gjøres noen endringer, og de fikk jeg unna i går også, slik at E kan fortsette ved anledning.

Og i den lange pausen i Norske Talenter, fikk jeg til en aldri så liten kosestund med Nairo. Han er ikke så veldig glad i kos ennå, men han har blitt bedre og vi prøver selvsagt å legge inn litt ekstra kos nå og da så han skal forstå verdien i det 🙂

Nusser er han ikke gnien på akkurat 😉

Så ville han bare ha litt nærhet:

Og til slutt ble han dritt lei og skulle finne ut hva som var på gulvet ved enden av sofaen:

God lørdag, alle sammen!

{minsignatur}

4 Comments

 • Marianne

  Huff, det der med vannet høres fælsligt ut altså..Jeg fikk regning på 8 tusen jeg, å det syntes jeg var ille nok!! Å jeg har EGEN brønn!! Hvordan er det mulig???

  Så talentene i går jeg og, så gøy med Daniel som vant 😉

  Lykke til videre med berg og dalbanen din, god lørdag 😉

  • Kjersti

   Marianne: På hytta har vi offentlig vann. For litt over et år siden hadde vi lekkasje der ute, over 1000 kubikk vann som strømmet gjennom gulvet. Det er dette vi fremdeles holder på med og nå må prøve å finne ut av hva som har gått galt med regningen, hvis det i det hele tatt har gått noe galt. Hvordan du i alle dager har fått regning på brønnvann skjønner ikke jeg heller. Vi har brønnvann hjemme, og betaler ikke noe til kommunen på det. Det er ikke tømming du betaler for da? Av septikk og sånt mener jeg.

   Tusen takk, takk det samme til deg og dine små 🙂

 • Siv Anita

  Høres fantastisk ut å måtte betale vann fra egen brønn, det kan da ikke være lov. Og septik er da ikke så dyrt? Eller? Vi er 4 hus som deler på en septik og betaler 1200,- hver, to ganger i året, så det blir jo faktisk over åtte tusen… Hm…

  Skrekk og gru for en regning du endte opp med! 20.000,- er MYE penger!!!

  Men ellers virka det som om du har hatt fin lørdag! Morro med voffsen!!!

  Klem

  • Kjersti

   Siv Anita: Det høres litt rart ut det med å betale vann fra egen brønn ja. Eneste jeg betaler for mitt brønnvann, er strømmen vannpumpa bruker og selvsagt bytte av pumpa når det ryker, noe den jo gjorde i fjor. Septik aner jeg ikke hva jeg betaler for, de tømmer vel en gang i året tror jeg, og tanken er bare koblet til oss.

   Jeg håper jo at kommunen har gjort noe feil da…håper å finne mer ut av det til uka.

   Innlegget ble skrevet i går ja, men hendelsene var om fredag. Lørdagen er en helt annen historie 😉

   Klem!