Lilla og glitrende

Nok en gang har neglene mine holdt seg ekstremt bra, som vanlig er det bare “utveksten” som gjør at det ser stygt ut:

Men det var på tide med noe nytt nå.

Jeg klarte ikke bestemme meg for hva jeg ville ha. Nå er jo 17. mai rett rundt hjørnet, så jeg tenkte egentlig noe klassisk og nedtonet som f.eks. french tip, men så tenkte jeg at jeg pynter meg jo ikke spesielt på 17. mai, jeg drar ikke til byen og ser på hverken barnetog eller russetog, og derfor ble det ikke det.

Så begynte jeg å tenke glitter, det begynner jo å bli en liten stund siden sist jeg hadde det. Og så hadde jeg lyst på lilla, og dermed ble det lilla med glitter:

Og det ble så fiiiint! 😀

2 Comments

 • boerboelheidi

  Skal du ikke bruke festdrakten din 17. mai heller ?
  At du klarer å holde neglene så bra! Lilla er jo aldri feil uansett når på året det er ?

  • Kjersti

   Heidi: Tror ikke det. Vi sitter jo bare i bilen frem til der mamma er, sitter ved spisebordet en time eller to, og så sitter i bilen hjem igjen. Ser liksom ikke helt vitsen. Dessuten har jeg ennå ikke sydd i trykknappene eller sydd på veska…
   Noen ganger er jeg ikke like flink til å holde de bra, men denne gangen har det gått veldig fint! Sant det 😉