Litt cachestatistikk sånn halvveis i året

Nå som vi skriver 1. juli og vi er halvveis i 2018, synes jeg det kunne vært moro å se hva jeg har oppnådd i cachestatistikken min så langt i år. For jeg er både stolt og veldig overrasket over hva jeg har fått til så langt, og ikke minst er jeg veldig spent på å se hvordan statistikken ser ut ved årsskiftet. Hvis andre halvdel av året blir omtrent det samme som første halvdel, sprenger jeg alle mulige personlige rekorder i år!

Så langt har jeg 484 funn i år, noe som er 75 færre enn jeg hadde totalt i hele 2017. Det er jo helt sykt! Finner jeg like mange i andre halvdel, ender jeg med 968 funn på ett år, noe som gir meg 2975 funn totalt. Det er jo bare 25 funn unna ny milepæl! Ærre mulig??? Jeg fant jo nummer 2000 lille nyttårsaften 2017!!!

Jeg har satt personlig rekord i antall funn på én dag, på én helg og på én uke med 62 cacher. Jeg vet at det ikke er mye på hverken en helg eller på en uke, men jeg synes personlig det er relativt mye på en dag.

I tillegg satt jeg i går ny personlig rekord i antall funn på én måned med 114 funn. Veldig fornøyd!

Så satt jeg jo ny personlig rekord i antall cachetyper på én dag, og den rekorden slo jeg faktisk to ganger i år. Første gangen var 8 cachetyper, andre gangen ble det 11. Den har jeg ingen planer om å toppe, jeg er strålende fornøyd med den!

Jeg har fått fylt 5 hull i D/T-matrisen i år, nå mangler jeg “bare” 15.

Datomatrisen har jeg hatt en del fokus på det siste året. Jeg fylte måneden august i 2013, i år har jeg fått fylt både mai og juni, og jeg vet jeg skal fylle juli også. I skrivende stund mangler jeg 85 datoer, nå må jeg bare bestemme meg før september for om jeg virkelig skal gå inn for det og dermed bli ferdig med første runde av matrisen i april neste år, eller om jeg skal være litt mer slepphendt og heller fylle før jul 2019 eller etter nyttår 2020. Jeg vet hvor lett jeg har for å bli lei når det blir MÅ istedenfor HAR LYST, så jeg må gruble litt på det.

Når det gjelder badges på project-gc, så er vel det noe av det jeg synes det er mest moro å følge med på. Pr i dag har jeg 9 gemstone-badges (hvorav 2 er diamant), og jeg vet det er fullt mulig for meg å ende opp med ihvertfall 5 nye gemstones før året er over. I tillegg burde det være et mål å i det hele tatt ha en badge på Multi-cacher, jeg har bare tatt 29 av de og mangler derfor 21 for å få bronse-badge’n.

Og så må jeg jo ha med et bilde, og da synes jeg det var passende å ta med et bilde fra vårt aller første funn:

Herlighet, som vi slet!!! 😀 For dere som ikke har tatt denne: cachen er ikke synlig på bildet, men den er med på bildet. Og ja, denne cachen har jeg i ettertid adoptert, så CO synes ikke at dette er å spoile cachen 😉

Er det noe annet dere synes jeg burde ha fokus på statistisk sett? Hvilke mål synes dere det er moro å sette dere?

4 Comments

 • boerboelheidi

  Så morsomt 😀
  Jeg mistet liksom interessen for statistikken etter en stund, men forstår at det er noe mange liker 🙂
  Geocaching er så mye mer enn bare bokser, og “bokser”, og det er noe av det som er så flott 🙂

  • Kjersti

   Heidi: Jeg synes det er veldig moro! 😀
   Det finnes noe for enhver smak i denne hobbyen, det er det ingen tvil om. Ikke alle er like flinke til å respektere andres måter å gjøre dette på, men så lenge alle holder seg til grunnreglene, burde det jo bare være bra på alle mulige måter.

 • Tove

  Ingen tvil om at du har opplevd en “ny vår” med veldig mye caching i det siste. Lykke til med å nå dine nye mål. Tror helt klart at et av dine mål vil bli å logge nr. 3 000 før vi skiver 2019.
  Her i huset har det vel heller dabbet av. Men aktiv cache-utlegg nr. 50 venter på publisering.

  • Kjersti

   Tove: Det går vel i bølgedaler både hos deg og hos meg, jeg hadde jo noen år hvor jeg var lite aktiv. Dere har jo vært veldig aktive det siste året. Alltid moro med nye utlegg! Jeg har ikke lagt ut noen på et par år, men jeg har flere steder jeg har tenkt å legge ut. Jeg må bare få ånden over meg først 🙂
   Takk! Nja, jeg vil ikke ha det som mål å nå 3000 før nyttår, for da blir det veldig mye MÅ og veldig lite HAR LYST. Men, hvis jeg ser det er mulig når slutten på desember nærmer seg, er det ikke umulig at jeg gjør et forsøk sånn på tampen 🙂