Lystett gardin

Når sola kommer inn under taket over verandaen og skinner inn gjennom verandadøra, treffer den tv’en i en sånn vinkel at jeg ikke ser det minste av hva som foregår på den. Dette har irritert meg i de 11 årene jeg har bodd her, men jeg har ikke gidda å gjøre noe med det, før nå.

Kid interiør har en stund hatt salg på lystette gardiner, og jeg slo til på en grå variant, tenkte at det ville stå best i stil med sofa, puter og pledd. Men, som med de fleste farger, så er ikke grått grått, og for meg ser det ut som gardinen har en bruntone i seg som resten ikke har. Det kan være fordi gardinen henger helt inntil furuveggen. Men uansett så henger ikke gardinen helt inntil sofaen, så jeg overlever nok helt sikkert.

Hovedsaken er at gardinen gjør jobben sin, og det gjør den så absolutt! Lyset dere ser på gardinen på neste bilde er ikke sola som skinner gjennom, men blitzen på kameraet.

Jadda, jeg skulle ha strøket gardinen før jeg hang den opp. Jeg lover å stryke kjøkkengardinene før jeg henger opp de i løpet av påska, for det gjør jeg jo alltid.

Nå lurer jeg på om jeg i det hele tatt skal begynne å se på Legenden om Narnia. Jeg vet jo at jeg ikke klarer å holde ut til halv tolv, så da er det kanskje ikke noe vits?

2 Comments

 • Tove

  Ja den sola er både til glede og noe herk. Fint at du fant en så flott løsning på problemet 🙂
  God påske! 🙂

  • Kjersti

   Tove: Det har du helt rett i 🙂 Og fint at det var salg, for lystette gardiner er jaggu egentlig ganske dyrt!
   Takk det samme! 🙂