Mammutsalg 2019

Det er to dager igjen av årets Mammutsalg, og egentlig hadde jeg ikke tenkt å kjøpe noe i år. Men så la jeg merke til at jeg bare hadde 4 bøker igjen i stabelen over uleste bøker, og da begynte behovet å melde seg. Så jeg tok en tur innom en av byens to bokhandlere, og jaggu kom jeg ut med mer enn jeg hadde forventet:

Jeg har lest én bok av Alyson Richman, og den ga jeg terningkast 5, så det lover bra.
Gill Paul er ny for meg, det samme er Abbi Waxman (den boka ble spontant med helt borte ved kassa).
Ingrid Bjørnov er på ingen måte ukjent for meg, men jeg har aldri lest noe hun har skrevet før, så dette blir spennende!
Jojo Moyes er heller ikke ukjent, men jeg har faktisk bare lest de tre bøkene om Lou (Et helt halvt år osv).
Fionnuala Kearney er også et uskrevet blad.
Eileif synes det er spennende med bøker om andre verdenskrig, og selv om jeg ikke har det minste oversikt over hva han har av bøker om den epoken, så var jeg 100 % sikker på at han ikke hadde denne.

Hele denne herligheten kostet såvidt over kr. 800,-, og alle er innbundet bortsett fra én. Jeg er superfornøyd!

Så nå står det 10 bøker og venter på meg, flere av de er gode og tykke, bare en av de er en bok jeg på forhånd har dømt litt nord og ned og flere av de er bøker jeg virkelig gleder jeg til å lese og har høye forventninger til, så jeg satser på at de neste 8-10 månedene blir gode bokmåneder 😀

Jeg må også bare føye til at jeg normalt ville gått for mer krim og ikke bare typisk kjærlighet/drama, men jeg har lest så fryktelig mye dårlig krim de siste årene at nå må jeg bare ha en pause fra det. Og heller finne meg noe god krim etter hvert, f.eks. Dan Brown, John Grisham eller Stephen King.

2 Comments

 • Tove

  Smart å benytte seg av Mammutsalget. Noe jeg ikke fikk somlet meg til å gjøre. Jenta som ble igjen leste jeg i julen. Jeg syns den var ganske bra. Men “selvfølgelig” ikke like fin som “Et helt halvt år”. Jeg har lest to bøker av Alyson Richman og begge de to har jeg syns vært fine, så da er sikkert “Timer av fløyel” fin også. God lesing 🙂

  • Kjersti

   Tove: Er Mammutsalg i dag også, så det er ikke for sent 😉
   Et helt halvt år er jo i en klasse for seg, så det skal noe til å komme opp på det nivået.
   Takk! Gleder meg 🙂