Mitt adventsevent

For en stund siden ble jeg spurt om jeg ville holde geocachingevent 3. advent. De to foregående har vært på Venås og Ormtjern, og siden litt av poenget var å få spredt eventene rundt i kommunen, var det en selvfølge for meg å holde dette ved gammen på Prestebakke.

Da Eileif og jeg kom opp dit, kom vi samtidig som noen vi også trodde var cachere, men som viste seg å være eks-cachere. Vi delte bål med de en stund, men de dro etterhvert som det kom flere eventdeltakere.

Jeg har ikke vært inne og tittet på hvor mange som har vært på de andre to eventene, men jeg forventet ikke noe storinnrykk såpass langt fra by’n. Gleden var derfor stor over at det kom såpass mange som det gjorde, jeg har 14 nick i loggboka.

Praten gikk, latteren satt løst, og selvsagt var hovedtemaet cacher, coiner, TB’er, FTF’er, DNF’er, trailer, mysteryer og alt annet som hører med til caching. Veldig trivelig!

I tillegg er det jo alltid noe å vise frem på mobiltelefoner, være seg kart eller cacher eller apper 🙂

Eventet skulle vare en time, men det tok jaggu to timer før vi kom oss hjemover. Alltid koselig når eventene drar ut i tid!

Eventet 4. advent skal foregå i Sponvika, jeg har tenkt å prøve å få dratt dit.

Eileif og jeg avsluttet ettermiddagen med middag på Nellies. Nam!

Jeg pleier alltid å kjøpe fish&chips der, men denne gangen prøvde jeg meg på en burger, og det var på ingen måte noen skuffelse.

2 Comments

 • Tove

  Virker som en koselig dag dette, både eventet og middagen etterpå. På Nellies har jeg også vært, ikke sant? 🙂

  Ex-cacher, er det mulig da? 😉

  Fint bål-bilde. Det er så fint å bare å sitte og se på flammene som lever sitt eget liv.

  • Kjersti

   Tove: Det var veldig koselig! *ler* Ja, du har vært på Nellies 🙂
   *ler enda mer* Jeg holdt på å spørre hvordan i alle dager det er mulig å gi seg med caching, men jeg ville ikke høre begrunnelsen 😉
   Bål har helt klart en beroligende effekt, og så er det varmt og godt også.