Møkkavær!

I gikk overskriften ut på at vinteren endelig var her. Men i går ettermiddag og kveld kom mildværet, og den lille snøen som hadde kommet gjorde seg først om til slaps, før den ble helt borte. Nå sitter vi igjen med delvis grønt gress, brune jorder og sol fra skyfri himmel. Og jeg klager ikke på sistnevnte altså, det er en nydelig dag i dag, jeg vet bare ikke om jeg skal kalle det en vinterdag, en høstdag eller en vårdag. Blir smårar av mindre, kjenner jeg.

Men! Månen var vakker der den rolig fortsatte på sin nedstigning i vest i morges, og en måne trenger ikke snø for å være vakker.

I går fikk jeg hengt opp de 6 små forstørrelsene av bryllupsbildene også. Ble ganske så fornøyd, selv om de nå henger slik at man egentlig ikke kan komme inntil de for å se på de. Enhver annen plassering ville innebære en massiv ommøblering av alt som henger på veggene her, og det gidder jeg rett og slett ikke.

Eileif og jeg fikk litt penger til jul, og i tillegg til å kjøpe rammer til bryllupsbildene, bestemte vi oss for å kjøpe turbukser. Jeg la inn et spørsmål på Stormberg sine Facebooksider, og ble tipset om disse buksene. I går fikk Eileif hentet de på posten, og selvsagt kjøpte han herrevarianten 🙂 Vi er ganske lave begge to, så bukser som ikke kan legges opp blir gjerne for lange i beina, men disse var ikke så lange at det blir et problem. Så nå gleder vi oss til å prøve de på tur!

God onsdag, kjære besøkende 🙂

{minsignatur}

6 Comments

 • Heidi

  Så ikke mye ut som vintervær nei, og er jo igjen lenge av vinteren ennå.

  Buksene så ut til å være bra, jeg har motsatt problem, bukser blir stort sett for korte.

  Ha en fin onsdagskveld 🙂

  • Kjersti

   Heidi: De eneste stedene det er spor av snø, er i skråningene der snøen havnet etter brøytebilen og der sola ikke kommer til.
   Da har jeg et forslag: du får den delen av beina som jeg ikke trenger 😉
   Takk, det samme!

 • Siv Anita

  Her laver “jævelskapsnøen” ned i bøtter og spann. 30 cm på noen få timer, mer så det ikke nytter å måke… Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr….

  Men nå har jeg bestemt meg for å sende snøbygene sørover sånn at dere får skiføre!!! 🙂

  • Kjersti

   Siv Anita: Helt i orden, jeg kan stå klar med snøskuffa! For ski går jeg ikke på. Jeg vil bare ha vinter, jeg 🙂

  • Kjersti

   Carina Josefine: Bare å sende snø nedover!
   Takk for det, vi gleder oss 🙂