Morgentur med surr

Må prøve å holde kroppen litt i gang og benytte de periodene hvor beina ikke føles som bly, og da var det greit å ta en ørliten morgentur for å poste sykemeldingen. Ikke mer enn ca 500 meter å gå hver vei, og det var helt greit å tusle den biten med kameraet i hånden og titte litt på blomster og vann og fugler og biler. Geniale meg fant ut akkurat i det jeg slapp taket i konvolutten og lot den falle ned i den røde postkassa at jeg hadde glemt å sette på frimerke… Snakk om surrehue! Jeg liker ikke å snylte på noen, så jeg hadde heldigvis satt på mitt navn og adresse som avsender, så da kan jeg vente meg en regning fra Posten. Jaja…

Noen få meter fra den røde postkassa går det en bekk, og der er det høy vannføring etter det siste døgnets regnvær:Ikke at vi har så mange naboer her (det er vel ca 9-10 hus vi kan se fra vårt hus), men en av de har ihvertfall massevis med nydelige blomster og busker, her er noen av de:Tror de hvite, lilla og rosa er georginer, de er jo så vakre! Kunne godt tenkt meg noen sånne selv, men hvis jeg ikke tar helt feil, må knollene (røttene) graves opp før vinteren og oppbevares inne, og da blir det for mye jobb for meg. Er det noen av dere som har georginer og som kan fortelle hvordan dere gjør det? Går det f.eks. an å ha de i en krukke på sommeren og så bare ta hele krukka inn på et frostfritt sted over vinteren?

En annen nabo har en liten foss tett inntil huset sitt.Det er ekstremt mye vann i den også nå, og ikke fatter jeg hvordan de ikke blir gale av å høre den lyden hele tiden. Det er helt sikkert en vanesak, men å sitte ute, bare 10 meter fra denne, må jo innebære mye skriking for å høre hverandre.

Her den nederste delen av fossen fra en annen vinkel:Ett av de aller første husene jeg vurderte å kjøpe lå også tett ved en foss, det var det første jeg reagerte på når jeg gikk ut av bilen, og jeg er glad jeg ikke kjøpte det. Budrunden sprengte forsåvidt mitt budsjett lenge før jeg la inn et bud også.

I dag har vi blitt lovet at de som skal se på taket her hjemme skal komme, skal bli spennende å høre hva de sier, hvor lang tid ting vil ta og ikke minst hva det vil koste. Håper vi kan få et overslag i dag!

Bildene kan du også se i denne mappen.

{minsignatur}

2 Comments

  • Kjersti

   Der ser du hvor lite tankene er med meg for tiden, jeg er jo bruker på det forumet det linkes til fra googlingen din, og jeg tenkte ikke så langt i det hele tatt… Tusen takk!

   Ja, det er vakkert på den strekningen, ingen tvil om det. Nesten så jeg skulle ønske jeg hadde ting å poste oftere 😉

   Tusen takk!