Når en favorittbutikk legges ned

Her i byen er det ikke uvanlig å se butikker bli nedlagt. Som regel er det ikke-kjede-butikker som ikke ligger i ett av sentrene våre, og mange blir oppgitte over haldensernes manglende evne til å støtte de lokale butikkinnehaverne. Jeg skal være ærlig nok til å innrømme at jeg ikke er spesielt flink til å handle i disse butikkene selv, spesielt hvis butikkene i sentrene har det jeg trenger.

Som jeg såvidt har snakket om før, har jeg aldri vært spesielt opptatt av sminke. Der skjedde det en eller annen vri i hodet mitt for et års tid siden, og siden Halden storsenter ligger veldig nært den ene jobben min (og den andre jobben, før vi flyttet), har det vært naturlig for meg å gå til Vita der. Hun som driver butikken var en ekstremt stor hjelp for meg når jeg ville prøve å få skikk på huden i ansiktet mitt, den har alltid vært veldig tørr. Hun driver butikken fortsatt, men står i kassa på Vita Exclusive på Tune, så jeg ser aldri noe til henne lenger. Men de to andre jentene som jobber mest på Vita på storsenteret, har vist seg å være minst like flinke som henne, og jeg har ikke ord for hvor mye moro vi har hatt når det gjelder å finne løsninger på mine ønsker og bekymringer.

Nå har Halden kommune/Halden kommunale pensjonskasse kjøpt bygningen Halden storsenter ligger i, og dermed skal de fleste butikkene avvikles/legges ned. I media gikk de ut og sa at 2. etasje skulle legges ned i løpet av våren, og 1. etasje, der det er flest butikker igjen (selv om 6 butikker ikke på noen som helst måte kan kalles mange), skulle legges ned til høsten. Jaja, tenkte jeg, da har jeg jentene på Vita tilgjengelig ihvertfall over sommeren. Men nei, de legger ned allerede mot slutten av april 🙁

Så jeg bestemte meg for å gi de en siste utfordring. Begge jentene kjenner meg rimelig godt, vet hva jeg liker og ikke liker, hva jeg har og ikke har, og hva jeg kanskje kunne trenge. I tillegg tenkte jeg at de kanskje hadde noen tanker om hva jeg burde prøve, så det var nettopp det jeg ba de om. Finn noen produkter som dere mener kunne være bra for meg. Jeg lovte ikke noe handling, og de kunne selvsagt si nei til utfordringen, men begge synes dette var moro.

I går stakk jeg innom for å se hva de hadde funnet frem, og dette var det jeg kom hjem med:

Jan Thomas brynpenn. Mitt første brynprodukt noen sinne! Nå var det egentlig ingen av jentene som dro frem denne, da de vet jeg ikke “driver med” bryn, men den ble nevnt i forbifarten, og jeg klarte ikke dy meg 😉
Isadora Cover up Cusion Concealer. Er ikke lenge siden jeg begynte å teste en ny concealer, som jeg så langt er fornøyd med, men denne virket så bra at jeg bare måtte ha den med 😉
Rimmel magnifeyes eye primer. Det er sjelden jeg tar meg tid til øyenskygge, og jeg har en primer jeg trodde jeg var fornøyd med, helt til jeg fikk se denne i action i går. Fyttegrisen, så mye forskjell en god primer kan utgjøre!
Rimmel Extra Super Lash mascara. Nå har jo jeg min favorittmaskara i Maybelline Volume Express The Rocket vannfast, men jeg synes det er rasende festlig å teste nye mascaraer 😉 Har akkurat åpnet en ny Rocket, så den fra Rimmel får vente en god stund.
Max Factor Miracle Glow Duo. For å få litt glow i hverdagen, uten å glitre altfor mye 😉

Men, poenget med dette innlegget var ikke å vise frem hva jeg kjøpte, men mer å fremme de fantastiske jentene på Vita på Halden storsenter. Og jeg mener det seriøst: bor du i nærheten og du har det aller minste eller aller største spørsmål rundt sminke, velvære og hudpleieprodukter: Gå til jentene på Vita på Halden storsenter! De har åpent i ca 3 uker til (har glemt/fortrengt datoen, men oppdaterer innlegget hvis jeg kommer på det/får greie på det), og jeg vet de er klare for å hjelpe deg med hva det måtte være. Dette er superkoselige, dyktige og hyggelige jenter, og jeg kommer til å savne de sårt! 🙁

Jentene på Vita, hvis dere leser dette: Tusen ørtogfjørti ganger for fantastisk hjelp i lang tid! For gode tips og råd! For masse koselig skravling om ikke bare sminke! Ønsker dere alt godt <3

Edit: siste åpningsdag er 27. april, 1 måned til i dag 🙁