Nede for telling

Nede for telling

Her i huset er vi nede for telling for tiden. Ja, ikke Nairo da, og det er jo ekstremt frustrerende for han å være full av energi når hverken Eileif eller jeg orker å sysselsette han noe særlig.

Eileif var hjemme fra jobb i 4 dager for 2 uker siden. Da var det delvis omgangssyken, og han var ikke særlig fornøyd med livet. I slutten av forrige uke var det en forkjølelse som ble kastet på han, og nå er han sykemeldt ut uka. Det går mye i soving på sofaen:

Jeg begynte jo også å hangle om helgen, og jeg har holdt meg stabilt dårlig siden det. Er noen timer på jobb hver dag da jeg heller vil det enn å være bare hjemme, men kjenner jeg fort blir sliten. Fremdeles er det litt feber pluss bihuler og hals som krangler, men satser på at jeg er noenlunde oppe og går igjen til helgen, så jeg får jobbet litt og tatt litt ferie i vinterferien neste uke.

Det er jo ikke noe rart man blir syk for tiden, sola varmer og det er plussgrader på dagen, men finner man ikke le når man er ute, er det skikkelig surt i vinden. På kvelden snør og sludder det og det er minusgrader på natta, og så setter man igang med ny runde dagen etter. Nå sier langtidsvarselet at det skal bli jevnt kaldt fremover, men det hjelper jo ikke når man allerede er syk.

Hvordan er det hos dere, har dere sluppet unna forkjølelse og influensa?

4 Replies to “Nede for telling”

 1. Jeg ønsker dere riktig god bedring! Vi er nede for telling her i huset også. Skikkelig influensatid. Det er ENDA større grunn til å glede seg til våren :-D.

  1. Kari: Tusen takk, og takk det samme! Ser ut som vi slipper unna influensaen (bank i bordet!), og glade er vi for det. Jeg gleder meg aller mest til litt mer stabile temperaturer :)

 2. Uffameg. God bedring til dere!
  Jeg er glad så lenge vi holder oss friske her i huset. Alle rundt meg på jobb er/har vært sjuke av både det ene og det andre. Tvi tvi, og god helg 😉

  1. Nøve: Tusen takk!
   Det er mye som går for tiden, ser det på både elever og lærere. Håper dere slipper unna! :) God helg :)

Comments are closed.