Nye ting i heimen

Et par måneder etter bryllupet bestilte vi stor forstørrelse av ett bilde og mindre forstørrelser av seks bilder. Da vi fikk litt penger til jul, bestemte vi oss for endelig å få rammer på disse bildene. Har kjøpt ferdigrammer, noe som selvsagt er billigere enn custom made, men det koster allikevel.

Nå når vi tok bort jula, fikk vi endelig hengt opp det store bildet over treseteren, og jeg er veldig fornøyd. I dag fikk Eileif hentet de seks mindre bildene ferdig innrammet, så nå pønsker jeg på hvor og hvordan de skal henges opp.

Jeg er glad i levende lys, og selv om jeg har altfor mange telysestaker, klarer jeg alltid å finne noen fler jeg liker. Til jul fikk jeg denne vakre glassbollen av min kjære, og jeg håper dere klarer å se at det er gravert inn en Finsk Lapphund på den. Nydelig!

Har så langt forsøkt med et stort telys i den, men jeg synes de store telysene gir litt lite lys, så jeg tror jeg skal prøve med et lite telys istedenfor. For jeg tør ikke helt å ha kubbelys i den, da den er litt avrundet i bunnen.

Dette sinkhuset i hvitt har jeg ønsket meg helt siden Gårdsbutiken fikk de inn (de har også i sinkfarge). Vi var innom der om onsdag, og da fikk jeg den av min kjære som en liten ekstragave. Snille mannen min!

Ja, bildet er fryktelig uklart, men jeg, lat som jeg til tider er, gadd ikke ta frem stativet til kameraet. Og hadde jeg tatt bildet med blits, hadde dere ikke sett hvor fint det lyser i det.

{minsignatur}

6 Comments

  • Kjersti

   camilla: Den er kjempenydelig! Og ja, han er det, mye flinkere enn meg. Hvis ikke noen ønsker seg noe konkret, ender jeg gjerne opp med å kjøpe gavekort…

 • Carina Josefine

  Så stilig telys-vase! Finnes slik med andre raser på også tro?

  Jeg er også veldig glad i telys, men jeg er nødt til å ha ganske høye boller og vaser til dem, pga. kattene. Dermed står de fleste ubrukt.

  Sinkhuset var også nydelig. Minner meg om en liten kirke vi hadde da jeg var liten. Den kunne man også sette lys inni, slik at det lyste ut av vinduene.

  Lurer på hvor den er blitt av… Kanskje jeg skulle prøve å lete den frem igjen 🙂

  Ha en fortsatt fin helg 🙂

  (Hilse Nairo, og si takk for gratulasjonen, fra Tinka)

  • Kjersti

   Carina Josefine: Hun som graverer var på Gårdsbutiken da de hadde julemarkedet 1. advent, og hvis jeg ikke husker feil, kan hun gravere stort sett alle raser. Vil tro at dine raser, som egentlig er ganske “vanlige” raser, ikke er noe problem. Og det var mengder med forskjellige ting hun graverte på, ikke bare den vasen jeg fikk. Skal se om jeg kan finne noen hjemmeside eller annen info.
   Rart hvordan noen ting gjør at man minnes andre ting 🙂 Og så er det så moro å finne det igjen 🙂
   Tusen takk, det samme til deg! Nairo svarer ved å stå ved døra og bjeffe. Mest sannsynlig vil han ut og “base” i den milimeteren med snø vi har fått i dag 😉

 • Heidi

  Nydelig bilde av dere 🙂

  Slik glassbollelys var jo nydelig, har aldri sett slik før. Litt utenom det vanlige 🙂

  Sinkhuset var også fint.

  • Kjersti

   Heidi: Tusen takk 🙂 Det er det jeg er mest fornøyd med av alle bildene ihvertfall 🙂
   Ja, den er litt utenom det vanlige. Faktisk har jeg nå fått lyst på noe tilsvarende med de rasene jeg har hatt før Nairo også, men jeg tror det blir vanskelig med han første, da han var blandingshund 😉
   Ja, ikke sant 🙂