Oppsummering av uke 2

Jeg prøver meg igjen på en oppsummering av uka som straks er over.

Ukas høydepunkt:
Uten tvil den fantastiske månen på vei til jobb om fredag:

Det var klarvær og kaldt, og månen lyste så sterkt at av og til, når jeg nærmet meg en sving, trodde jeg at det kom biler mot meg og at jeg måtte blende ned. Helt fantastisk!

Ukens nedtur:
Beklager om det blir mye snakk om tenner og munn og vondt for tiden, men det opptar ganske mye av min våkne tid. Nå har isingen satt igang, og får jeg noe kaldt på “rett” sted, gjør det så vondt at jeg rett og slett har lyst til å slå. Det tok mangfoldige måneder før jeg ble kvitt isingen forrige gang, nå håper jeg at den rette tannkremen og det rette munnskyllevannet hjelper såpass at jeg blir kvitt det fortere, bare jeg blir ferdig med operasjonene.

Ukens savn:
Sjokolade. Definitivt sjokolade.

Ukens hverdagsøyeblikk:
Utsikten fra den ene jobben min:

Ukens Nairo:
Som nevnt, er Nairo av det hjelpsomme slaget. Når jeg kler på meg for å gå tur, sitter jeg alltid i trappa i den innerste gangen. Uten unntak kommer Nairo alltid for å hjelpe til, og da går han gjerne under det ene beinet mitt og blir sittende der. I går dro han det et hakk lenger:

Det er nok ikke så lett å se, men han sitter med bakparten på det nederste trappetrinnet og forlabbene på gulvet 😉

Ukens shopping:
Både Eileif og jeg synes det ble mørkt i kjøkkenvinduet da vi tok vekk adventsstaken. En liten tur på Clas Ohlson resulterte i denne:

En tøff og litt annerledes lampe. Nå som vi har hatt den noen dager, synes vi vel at lyset blir litt vel sterkt og direkte, så jeg kommer nok til å være på utkikk etter en pære med frostet glass av noe slag.

Ukens strikking:
For kun et par timer siden ble jeg ferdig med det jeg viste frem i forrige ukes oppsummering, må bare feste tråder. Fremdeles har ikke det andre prosjektet blitt prøvd på, og jeg har mer garn igjen av det jeg ble ferdig med i dag, så da finner jeg på noe nytt der. Dere får se når alt har blitt vasket og presset.

Ukens naturbilde:
Må bli dette fra turen i går:

Kaldt, klar luft, og sola som blir silt gjennom trærne. Helt nydelig!

Hvis dere kommer på flere overskrifter til “ukens”, så si gjerne ifra! Jeg kan godt ha med et par-tre ting til, så lenge det er mulig å gjennomføre.

God søndagskveld!

2 Comments

 • boerboelheidi

  Tror det har vært mye passende vær for månen denne uken, har lagt merke til den flere ganger selv, flott og nesten magisk 😀 Flott bilde!
  Usj, håper det går bedre med isingen denne gangen, slik er rett å slett vondt, og så lenge!
  Hehe, hjelpsomme hunder er jo morsomt 😀 Selv om man noen ganger kan lure på hva i all verden de tenker på.
  Jeg er på utkikk etter noe lys til å ha i vinduene også, og helst skulle jeg hatt et tre med lys på i stuen.. 😛 Neida, ikke noe tre, men savner den koselige stemningen som lysene ga.
  Dere har full vinter ja.. *sukk*

  • Kjersti

   Heidi: Det har vært flere kvelder og morgener med fin måne denne uka, men det var noe spesielt fredag morgen.
   Det er helt grusomt! Sist tok det tid før jeg begynte å prøve ut diverse tannkremer, men nå vet jeg at den jeg bruker fungerer, så da håper jeg den gjør det nå også.
   *ler* Ja, det er ikke godt å si hva han tenker når han setter seg oppå beina mine når jeg knyter skoene 😉 Men jeg tror han tror at han er ekstremt hjelpsom! :p
   Helårsjuletre! Eller så kan du finne en grein, henge den opp i taket og henge lysslynge på den 😉
   *ler igjen* Joda, her er det vinter. Nesten nedi -10 natt til i dag, og det skal være kuldegrader i morgen også. Så kryper det oppover på plussiden igjen. Helt normal vinter. Og akkurat i år er jeg strålende fornøyd med denne vinteren!