På glattisen på Ullerøy

På glattisen på Ullerøy

Ut på tur med Lisa og Nairo. Planen var at Nairo skulle få en skikkelig tur, og å gjøre om grønne bokser til smileys på Ullerøy. Lisa og jeg manglet noenlunde de samme boksene, så det var bare å legge i vei.

Fin utsikt til sjø den første lille biten av turen:

Litt opp i høyden, og Lisa og Nairo nyter utsikten:

Som alltid: ut på tur, aldri sur :)

Men det var fryktelig mye is nå, både på asfalt, på traktorveier og på stier. Så det tok ikke så lang tid før vi droppet planen og avsluttet gåingen, det ble altfor slitsomt å ta seg frem. Men det ble over 5 km gåing, og Nairo var storfornøyd:

Jeg endte opp med 19 funn, og er veldig fornøyd med det på en helt vanlig vinterferietorsdag. Og det er ikke meg imot å komme tilbake til Ullerøy for å ta de siste turcachene her, for det er veldig fint her, det har jeg også sett på de to foregående turene jeg har hatt her.

2 Replies to “På glattisen på Ullerøy”

 1. Det er vinterferie denne uken nede hos dere? Her oppe er det neste uke, men ikke noe fare om det hadde vært om en mnd heller, vinteren skal jo fortsette lenge enda!
  Is er ikke så godt føre å gå på, rart det skal være så vanskelig å få til godt vinterføre over en litt “lenger” periode.

  1. Heidi: Ja, vi har alltid vinterferie i uke 8, dere har vel alltid i uke 9.
   Det var helt forferdelig, man kan jo ikke gå på is, man må subbe. Og Nairo er jo ikke noe flink til å gå i bånd, så jeg slet ekstra mye på grunn av han.
   Så lenge vi har så mye variasjon mellom pluss og minus, blir det fort is. Men samtidig er det ikke så ofte vi har snø, så da pleier det ikke være så mye is heller.

Comments are closed.