Sakte men sikkert

Det tar sin tid med dette garderoberommet, men når jeg har ventet i 9 år, så har noen uker fra eller til ikke noe å si.

Siden forrige innlegg om garderoberommet har vi fått gjort en hel del. Vi la gulv i romjula, og det ble ikke helt som jeg tenkte meg da noe av gulvet jeg hadde var transportskadet og dermed umulig å bruke. Derfor ble det litt mer av det vanlige gulvet og litt mindre av skipsgulvet, men med tanke på at det kommer til å stå ting på gulvet under hyllene, så blir det nok ikke så galt når alt blir ferdig.

1 310115 GarderoberomStanga på veggen til høyre er til å henge støvletter på, i tillegg er det en stang under hver av hyllene til høyre også, de er til korte og lange klær. Krokene kommer til å brukes til slips og vesker og slikt.

Vi har også fått opp alt av gulvlister (den siste i dag), vi har fått opp taklampa (ledningen må kuttes og festes), og for en liten stund siden var en kompis her og fikk listet rundt loftsluka:

2 310115 GarderoberomNairo er selvsagt med og sjekker hva jeg gjør 😉

Jupp, døra er helt forferdelig. Men den er så tykk av maling at den vil jeg pusse ned før jeg maler den hvit, og det står ikke på prioriteringslista. Og sånn på sikt så kommer jeg til å ønske meg/spare til 2-3 små kommoder (har allerede funnet en kjempefin og passende variant på Ikea), et helfigurspeil som kan stå på gulvet (veggen bak Nairo er mur, og den har jeg ikke lyst til å bore i) og en liten stol/krakk/puff. Så det som gjenstår nå før jeg kan flytte inn klær er som sagt siste finish på taklampa, bittelitt flekkmaling, kjøpe og montere stikkontakt (se ved gulvet på det øverste bildet), bytte lysbryter, og så en skikkelig vask av hele rommet. Åh, som jeg gleder meg til å flytte inn! 🙂

6 Comments

  • Kjersti

   Siv Anita: Med tanke på hvor lite kunnskap vi har om oppussing, så er jeg veldig fornøyd 🙂
   *ler* Ja, bare det å få tømt rommet gjorde en massiv forskjell, det var jo stapp fullt av hytteting da du var her 😉

 • boerboelheidi

  Forstår godt du gleder deg ja, og så lettvint det blir når dere kan ta det i bruk.
  Hehe, døren var litt av et blikkfang ja, forstår godt du vil skrape ned istedenfor å male over.
  Det finnes forresten dobbeltsidig tape som sitter godt, litt for godt.. vi brukte det på et speil på veggen her, ikke sjanse til å få det fjernet uten å “rive” det løs, og da må man ta i skikkelig. Tenkte på den muren på bildet der om det kunne vært aktuelt å lime speil på.

  • Kjersti

   Heidi: Ja, pluss at Eileifs klær da kan flytte ut av esker, og det er jaggu på tide!
   Hadde malinga som allerede sitter på døra vært slett, så hadde jeg bare malt over. Men den er full i klumper, og da blir det ikke noe pent sluttresultat.
   Muren er nok ikke slett/rett nok (den heller) til at det funker med dobbeltsidig tape, men ellers hadde det vært en god idé. Jeg har tenkt på muligheten for å henge opp speilet med vaiere eller tynn kjetting fra taket, men jeg tror det tryggeste og enkleste blir å ha et som kan stå på gulvet.