Skal vi danse

Nå er det ca 35 minutter igjen til sesongpremiere av Skal vi danse, og hadde ikke influensaen holdt meg nede, hadde jeg hoppet av glede! Dette er vel favoritten over alle favoritter når det gjelder en eller annen form for reality-program, og det er også på delt førsteplass når det gjelder all time favourite programmer. Jeg har alltid vært glad i å danse, begynte på danseskole når jeg var lita jente, men det varte vel bare et år eller to. I voksen alder har jeg gått på swing-kurs, og det er vel det mest morsomme jeg noen sinne har gjort. Hadde jeg hatt litt mer tid til rådighet på kveldene, hadde jeg spinket og spart for å fått råd til å gå mer dansekurs.

Men enn så lenge skal jeg kose meg med en deilig lang sesong på tv og drømme meg bort blant paljetter, lekre kjoler og sexy bevegelser. Som vanlig har det utpekt seg noen favoritter for meg allerede før sesongen starter. Ikke fordi jeg nødvendigvis tror de er flinke til å danse, men fordi jeg liker personene. Så, i tilfeldig rekkefølge, her har dere de.

Maria Haukaas Mittet:Denne dama har jeg digget siden hun gjorde sitt inntog i Idol. Hun har en fabelaktig stemme, hun er vakker og hun er sexy. Ja, jeg har lov til å si det om ei jente selv om jeg er jente selv 😉

Cecilie Skog:Denne dama er ikke bare vakker, hun er utrolig tøff! Og den åpenheten hun har vist etter at hennes ektemann så tragisk døde er beundringsverdig.

Stig Henrik Hoff:Jeg er ikke glad i norske filmer, så jeg skal ikke skryte på meg at jeg har sett han i noen filmer. Men han er barsk, og jeg digget han når han var med i Camp Senkveld.

Det er absolutt en mulighet for at favorittlisten vil endre seg underveis, men enn så lenge har jeg en ekstra knapp på disse. Og til dere som har mobilnummeret mitt: jeg er ikke tilgjengelig noen timer i kveld, telefonen blir slått av 😉

Alle bildene er lånt fra TV2’s Skal vi danse-sider.

{minsignatur}

Comments Off on Skal vi danse