Spennende nyheter

Dagen i dag har ikke vært noe ulik gårsdagen. Har gjort minst mulig, og har til og med sovet litt etter å ha sovet elendig i natt (våknet hver andre time gjennom hele natta). Har fått brodert bittelitt, sett masse på tv og ellers tatt livet helt med ro.

Men jeg har fått to mail med vidt forskjellige men spennende nyheter i dag. Den første var en oversikt over hvilke tisper vår potensielle oppdretter skal ha kull på det neste halvåret, så jeg skal få tittet nærmere på de. Valpeplanene ble plutselig veldig reelle!

Den andre mailen var beskjed om at vår TravelBug endelig har kommet seg til USA!(Ja, jeg er dårlig på å beskjære bilder). Så nå er det bare å følge dens vei nordover mot New York. Moro!

{minsignatur}

2 Comments

 • Siv Anita

  Så at TB’en deres var landet i USA!!! Det er jo helt fabelaktig!!! Ingen av våre har hatt noen aktivitet den siste tiden…. håper de dukker opp i en cache snart, for nå er de bare i hendene på noen cachere, og det er jo ikke så veldig gøy…. Har sittet og laget nye cacher i dag. Jeg har jo lagt ut 31 fra før (to er ennå til godkjenning), men det er jo så gøy når folk kjemper om å være FTF, og ellers folk logger cachene!!!

  Håper du blir frisk snart!
  Stor klem

  • Kjersti

   Ja, det var veldig moro! Trodde ingen ville ta den med over pga de strenge reglene, så dette var stort! 🙂 Vi får satse på at deres er på langtur siden ingen har logget de på en stund.
   E har cache-abstinenser sier han, er lenge siden vi tittet etter noen nå, men med den formen jeg har, orker jeg jo knapt å gå til postkassa, så da blir det hverken utlegging eller leting på oss. Men det er absolutt moro når folk finner cachene man har lagt ut, selv om jeg synes det er mest moro å være på leting selv 🙂

   Det tar nok noen dager til før feberen er borte, men takk skal du ha 🙂
   Stor klem tilbake! 🙂