Starten på første temperaturskjerf

Genseren min er klar for montering, og derfor måtte jeg ha noe annet å strikke på imens jeg venter på å strikke halskanten på genseren. Jeg kunne ha fortsatt på sommersjalet, jeg kunne fortsatt på håndkleet, jeg kunne begynt på pulsvarmerne, men jeg begynte på mitt første temperaturskjerf. For det kommer helt sikkert til å bli flere 😉

Dette første skal bli en gave, så jeg vil ikke si hvilket år jeg har hentet temperaturer fra, men jeg kan fortelle at jeg kjører intervaller på 4 grader bortsett fra rundt 0, der går det fra minus 1 til pluss 1. Garnet jeg bruker er Drops Karisma, og dere har jo sett fargene tidligere.

Jeg er nesten ferdig med den første måneden, og sånn ser det ut:

Som vanlig blir det litt dårlig fargegjengivelse, men det er naturhvit, sølvrosa og støvrosa.

Siden jeg strikker skjerf, ville jeg ha noe annet enn bare riller frem og tilbake, så jeg valgte sikksakk. Ikke strikket sikksakk før, men det er utrolig enkelt og jeg er veldig fornøyd! 60 masker går unna som bare dét når jeg først setter meg ned. Gleder meg til å se når det blir flere farger!

Jeg tror jeg kommer til å holde meg til samme garn, samme farger og samme intervaller på de kommende skjerfene også. Og ingen skjerf blir jo like, med tanke på at årene er forskjellige og stedene jeg henter temperaturer fra kan være forskjellige. Synes dette er spennende, jeg!

4 Comments

  • Kjersti

   Heidi: Teknisk sett holder jo jeg også på med genseren, men jeg får jo ikke gjort noe før ermene er montert 😉
   Å starte på noe nytt er alltid det morsomste, i tillegg til å bli ferdig med noe 😀

  • Kjersti

   Tove: Veldig spennende! Gleder meg til det blir mer fargevariasjoner 🙂
   Takk!